Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się:(:(:(

czy to może być czerniak?

Polecane posty

Niepokoi mnie mój pieprzyk,mam go ok 2 lat.Wygląda jak pryszcz,tzn jest w kolorze skóry i na górze na czarny punkcik.Jak go dotknę,to tak jakby kłuje.Czy to może być czerniak?Czy miał ktos kiedys coś podobnego?

Gość .NATALA..............
Nie ,to jeszcze nie czerniak.Powinnas iść z tym do lekarza i to jak najszybciej.

a jak taki czerniak wygląda? ten pieprzyk jest naprawdę jakis dziwny... wcześniej nic z nim nie robiłam,bo nie wydawał mi się grozny,mam pieprzyki,na plecach nawet dużo,ale żaden tak nie wyglada:(

Gość xsdcfrgthyu
jak nic sie z nim nie robi, nie zmienia koloru, nie powieksza to nic ci lekarz z tym nie zrobni, kaze tylko obserwowac, bo w naszym kraju pomimo tego ze placisz skladki to uwazaja ze lepiej leczyc niz zapobiegac :O prywatnie mozesz isc go usunac dla swietego spokoju.

mój dziadek miał czerniaka wyglądał jak pieprzyk krosta i był cały czarny

on wyglada jak pryszcz,wypukły,mały z czarną kropką na końcu,nie zmienia się,ale tak jakby kłuje jak go dotknę. kiedyś nawet znajomej pokazałam i wyśmiała mnie(przecież to jest pryszcz),a nie jest!!!! dermatolog mi go usunie?czy to jakieś badania muszę wcześniej zrobić?

ni ma nikogo:(