Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yellow1111

BLAGAM POMZOCIE CZY TO NORMALNEe??????????????????

Polecane posty

mam pytanie na pewien temat, otoz chodzi o mojego chlopaka. moj partner jest rozwiedziony i ma 3,5 letnia coreczke, slodka dziewczynka bardzo ja lubie planujemy zamieszkac razem niedlugo, wlasnie dzisiaj dowiedzialam sie czegos na temat mojego partnera i jego corki, rano jak zwykle smsowalismy jak bylam w pracy i on napisal ze wlasnie z natalia sie wykapali i ida cos zjesc, zartem zapytalam czy kąpali sie razme bo ziwnie mi to zdanie zabrzmialo, a on na to ze tak ze to dla niego normalne, jest jej ojcem i to naturalne ze widzi go czasami nago!! rozumiem ze rodzic i dziecko maja ze soba jakas wiez i nie powinni czuc wstydu ale wydalo mi sie to bardzo niesmaczne zwaracajac uwage na to ze 3,5 roczku to juz duza dziewczynka ktora rozumie duzo i jest to dziwne moze ze widzi ojca z ch*jem na wieszchu. Znam mojego partnera i wykluczam kompletnie opcje pedofil itd wiem ze dla niego to normalne , rozmawialam z nim i on uwarza ze ona jest za mala zeby cokolwiek rouzumiec i ze nie ma nic dziwnego w tym ze widzi go nago. ja jestem conajmniej orzerazona bo nie pamietam zeby moj ojciec kapal sie ze mna nago jak bylam mala dziewczynka. niewiem czy ja mam dziwne podejscie do sprawy, sama dzieci nie mam, wiec potrezbuje waszej opini, blagam pomozcie!!!!!!!

Szczerze mówiąc wydajemi się to nienormale... Sama mam 3,4 letnią córkę, która wie, że tatuś tak ja i córka czy ja z kąpieli korzystamy osobno. Dzieci są bardzo mądre i spostrzegawcze. Odradzam.

raczej chore, a nie normalne... przestanie się z nią kąpać, jak będzie miała 15 czy 20 lat?

wlasnie sama juz niewiem bo slyszalam kilka opini ze jest to normalne i nagosc nie jest niczym chorym... ale za to roznica plci mnie przeraza i sama niewiem, wolalabym sie mylic

Gość a.owszem
kto by nadążył w tych czasach nad nowoczesnymi metodami wychowawczymi :p

wybaczcie za ortografie , ale nie wychowalam sie wpolsce , zalozylam ten temat na innym forum i tezwszyscy przeskoczyli na temat mojej ortografii , prosze o opinie na temat

nie bede dziecka uczyc polskiego napewno bo mala nie jest polka i watpie zeby kiedys miala ochote sie uczyc jezyka dziwczyny ojca , a napewno nie bedzie jej zalezalo na dobrej ortofgrafii ale dzieki za opninie

ludzie o co wam chodzi to forum jest zeby miec opinie ludzi na tematy ktore nas interesuja albo martwia i moj polski nie jest tematem ! bardzo czesto czytam to forum i dlatego chcialam uzyskac opinie tuatj czy to ma znaczenie skad pochodze ja, czy moj chlopak czy jego dziecko??????????????????????????????

Gość hdsfhdfghdfh
"nie pamietam zeby moj ojciec kapal sie ze mna nago jak bylam mala dziewczynka" Ona też tego nie będzie pamiętać bo 3 latka.A z tego okresu się raczej nic nie pamięta. Nie wydaje mi się to za jakieś strasznie dziwne że kąpią się razem.W końcu to jej ojciec. A ta sytuacja nie dzieje się czasem w Niemczech??

i poprawka !! nie powiedzialam ze nie jestem polka!!!!!! jestem polka, tylko w polowie rtyle ze w polsce sie nie wychowalam, to nie mam prawa czytac i brac opinie z polskich forum??? nierozumiem!!!!

nie, w hiszpanii, sama myslalam ze to moze byc roznica kulturowa wiec zastanawiam sie co inni mysla

Gość hdsfhdfghdfh
A co myślą na ten temat w Hiszpanii?-pytałaś na tamtejszych forach? Też mi się wydaje że to może być różnica kulturowa.