Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Ady

Gdzie mogę kupić szczeniaka owczarka niemieckiego na raty?

Polecane posty

Gość Mama Ady

Witam.Może ktoś mi pomóc w tej kwestii?Mój 4 letni Oskar został otruty trutką na szczury..muszę szybko kupić szczeniaka bo moja 13 letnia córka nie może sobie poradzić z tą tragedią(Oskar zmarł jej na rękach)Poradzcie...

Gość na raty?
Dlczego na raty? Nie stac cie na wylożenie 300-400 pln to jak chcesz go wykarmic, zaszczepic..masakra

Gość Boratka
Za 300-400 to od pseudohodowcy kupisz chorego pewnie. Poszukaj po fundacjach tam znajdziesz i przy okazji uratujesz jakiemuś życie

Gość zaniżyłeś ceny
za 300-400 złotych to kupisz na targu coś owczarkopodobnego a nie prawdziwego owczarka.

Gość Mama Ady
Oskara kupiłam za 1000 i stać mnie było na karmienie i szczepienia...to że teraz potrzebuję na raty to nie znaczy że nie mam co jeść...

Gość tratatata :(
otrute zwierze tak szybko nie umiera, bo przed śmiercia przechodzi straszne katusze wymiotuje,meczy się i dziwne że tego nie zauwazyliście, i tak szybko zmarł w dodatku na rękach dziecka masakra......... trza było do weterynarza iść jeszcze może dało by się go uratować.....nie widzieliście jego cierpienia? i teraz zaś chcecie psa? Psy powinny być po 2 tys zł wtedy tylko by mieli je odpowiedzialni ludzie.

Gość Mama Ady
Wolne żarty...radość z czyjegość nieszczęścia może dawać satysfakcję?Powodzenia w życiu życzę dowcipnisiowi...

Gość Mama Ady
Kto powiedział że zmarł szybko?męczył się 4 dni,miał krwotok wewnętrzny(krew leciała mu z pyska)lekarz weterynarii walczył o jego zycie przez cały czas...kroplówki po 4 dziennie i zastrzyki...

Gość Boratka
Ależ rasowe psy są w cenie ok 1500 najmniej. I jak mówisz owczarek niemiecki to ja myślę z rodowodem od hodowcy co dba o swoje zwierzęta. Jak kogoś nie stać a chce mieć psa i nie myśli o wystawie to do schronu bo tam pełno takich owczarków za parę stówek, również szczenięta

Gość ja bym takiej
idiotce jak ty nie oddala zadnego zwierzecie w rece :O jestes glupia i zaden pies nie zasluguje by zyc pod twoim dachem i cierpiec

Gość Mama Ady
Odpowiedzialność?mam odpowiedzialność i to wielką..Oskar był członkiem naszej rodziny..ja go nie otrułam!Sprawę prowadzi policja..Nie oceniaj kogoś kogo nie znasz..czy ja zebram o szczeniaka?Nie!Ja proszę o pomoc tylko tyle

Gość ja bym takiej
,,mam odpowiedzialnosc'' :O kolejny dowod glupoty

Gość podpuszczka
Ja bym wzięła jakiegos owczarkopodobnego ze schroniska. Zawsze to jakieś poczucie, że się cos dobrego zrobiło, a taki pies wam tego nigdy nie zapomni

Gość Mama Ady
Idiotce?głupia?...

Gość Boratka
Jak chcesz pomocy to masz. Wyjdż z Kafe i popatrz na strony schroniska najbliższego i fundacji pomagającej owczarkom niemieckim

Gość Mama Ady
ja bym takiej...życzę Ci z całego serca żeby nigdy nie spotkało Cię nic takiego...a głupia pewnie jestem skoro daje się wciągać w takie pyskówki z kimś na Twoim poziomie...:)

Gość Mama Ady
Boratka.Bardzo dziękuję za podpowiedz...myślałam o adopcji pieska ale nie ukrywam ze mam pewne obawy przed wzięciem pieska po przejściach...

Gość Boratka
Szukaj takiego z domu tymczasowego. Opiekunowie znają tego psa, opowiedzą o jego wadach i zaletach. Nie ma się czego bać. Dorosły pies ma swoje nawyki, ale nadal się może uczyć czegoś nowego. A w schronach nawet owczarkowe szczenię znajdziesz. Ja jednak dorosłego polecam bo taki już ukształtowaną psychikę ma i nie da się zepsuć:)

Gość etythutyi
Możesz wziąć za darmo. Ze schroniska.

Gość etythutyi
W schroniskach są także szczeniaki. Nie ma obaw -takie psy są bardzo wierne i wdzięczne za uratownie...

Gość 879879879
Ja kiedys kupilam okazje na allegro za 100 zl owczarek po rodowodowych rodzicach. Ale cena byla b. okazyjna. Osobiscie odradzam kupowanie nowwego psa na miejsce tamtego, zwlaszccza jesli sytuacja jest niewyjasniona kto go otrul. Mooze sie przeciez powtorzyc, poza tym dziewczynka pewnie bedzie tesknic za tamtym. Ale dzieciom to szybko mija.