Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloziomal2

śmierdząca bluza. pomóżcie.

Polecane posty

Gość eloziomal2

Słuchajcie, dostałem bluzę bawełnianą, lecz mam pewien problem. strasznie śmierdzi. Zapach przypomina zapach ogórka kiszonego. to śmieszne ale prawdziwe. była prana chyba 3 razy i to nic nie dało. nosiłem ją na sobie, potem prałem i też nic nie dało. wietrzyłem ją na balkonie cały dzień i też nic nie dało. pomóżcie mi co mam z nią zrobić. z góry dzięki.

Gość eloziomal2
proszę, pomóżcie mi.

Gość bo czasami
po prostu materiał oddaje taki zapach i nie bardzo da sie z tym coś zrobic, chociaz dotyczy to raczej sztucznych tkanin. A probowales uzyc plynu do plukania? Pamietaj tez, zeby bardzo dokladnie płukać, bo czesto taki "skiśnięty" zapach to wina zlego wyplukania ubrania.

Gość eloziomal2
pralka chyba dobrze wypłukuje ubrania

Gość pija 222222
może tam gdzie wietrzysz bluze np na balkonie są w pobliżu jakies rosliny np zioła albo kwiaty, one zaśmierdwają ubrania suszące się ja musiałam całe pranie wyprać ponownie bo sąsiad jakies zioła ma na balkonie i cuchneły jakby skarpetami zapoconymi

Gość eloziomal2
nie, tam gdzie wietrzyłem nie było żadnych kwiatów. a poza tym już śmierdziała jak ją dostałem. nie wiem, ponoć cytrusy świetnie wyciągają zapach z ubrań. ale sam nie wiem.

Gość eloziomal2
nie wiem co mam robić. 170 zł ta bluza kosztowała.