Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość origalla

dostalam przed chwila okres

Polecane posty

Gość origalla

i zaraz chyba eksploduje...chce mi sie ryczec,boli mnie kazdy skrawek ciala,nie mowiac o napierdzielajacych jajnikach i biegunce niech mi ktos pomozeeeeeee

Gość bidulka :o
:(

Gość origalla
pozycja na kleczaco jest najlepsza ;D jutro dopiero bedzie jazda zawsze mdleje podczas okresu;((( o chrysteeee panieeee

Gość zakochana77
Dzwoń na pogotowie.

Gość kololowaaa
oj z tą chcicą w czasie okresu to się zgadzam tragiczna :D na szczęście okres poszedł precz :D następny za miesiąc ;);)

Gość origalla
nie chce mi sie nic a tak serio mam problemy z tym okresem chyba bede sie musiala udac na przeglad podwozia ;/ ma ktos z was tez takie przenikliwe bole?

Gość WDR - Wujek Dobra Rada!!
Kobieto twój okres to nic w porównaniu z moim zatwardzeniem

Gość origalla
na zatwardzenie-błonnik :D:D:D

Gość kololowaaa
takie mocnooo bolesne że ledwo żyję ze 3-4 razy w roku jak wiesz że zbliża się okres to zacznij 2 dni przed brać Ibuprom będzie mniej bolesny później... lub inne tabletki z ibubrofenem czy jak to się tam zwie ;)

Gość origalla
powąchałam podpaske przed chwilą pachnie rybami i jadem trupim ogólnie zapach jest bezbłedny rekonpensuje mi straty alez ten fetor jest uroczy czy ktoś z was chce dostac próbke tego zapachu mmm....

Gość ja jutro mam to samo
wez 2 apappy igoracy termofor na brzuch, napij sie miety - u mnei zawsze to pomaga, napewno za 1 h -2 h spokojnie zasniesz

Gość WDR - Wujek Dobra Rada!!
a wyślesz mailem?

Gość kololowaaa
Badanie kliniczne prowadzone w Stanach Zjednoczonych1 wykazało, że stosowanie ibuprofenu, przez trzy dni przed spodziewaną miesiączką, zmniejsza nasilenie bólu. Ibuprofen osłabia ból wynikający z nadmiernych skurczy mięśnia macicy, a podawany na trzy dni przed terminem spodziewanej miesiączki działa profilaktycznie, zapobiegając bólowi. Można wykorzystać tą wiedzę i odpowiednio wcześnie zabezpieczyć się aby zmniejszyć ryzyko wystąpienia bólów menstruacyjnych.

Gość origalla
marnym podszywom mowimy spadowa!!!! kurcze moj okres wogole nie jest obfity itp co tez mnie martwi ze mnie prawie wogole "nie splywa" krew..nic tylko ten bol i bol

Gość kololowaaa
jak często chodzisz sikać to normalne ;) bo wtedy najwięcej zlatuje a podpaski czasem prawie cały czas czyste ;) bez obaw połknij coś i śpij ;)

Gość Boratka
Kiedyś brałam ibuprofen i z czasem dawki musiałam zwiększać aż dostałam uczulenia i w szpitalu wylądowałam z wstrząsem. Teraz apap tylko. Może jak tak bardzo mocno i tyabletka nie pomaga to tabsy anty bez przerwy? Mam znajomą co 6 lat okresu nie ma i zdrowa i szczęśliwa

Gość origalla
no to niezle... czasem moj okres trwa 2 dni i pozamiatane a dzisiaj...na serio juz robie wszystko zeby tylko nie myslec tak czy siak jazda bedzie dopiero jutro::D:D:D tak czy siak nie biore tabletek bo zadna na mnie nie dziala

Gość jjjjjjjjj jjjjjjjj
mam dokladnie tak samo :) pierwszy dzien masakra w drugi dzien prawie za kazdym razem mdleje z bolu:) mi pomaga tylko ketonal na recepte ewentualnie 5 nurofenow forte i moge jakos sie poruszac... dla mnie najgorszy jest bol tak jakby nerek :/ a wszystko ze mna ok, ale bol mam taki sam wiec Ty pewnie tez nie jestes chora. Ogolnie to wspolczuje porodu bo slyszalam ze im bardziej bolesny okres tym bardziej bolesny porod naturalny, ja po porodzie bylam na skraju smierci z bolu,widzialam podwojnie, najwiekszy koszmar mojego zycia :) teraz minely 2 mies i jeszcze nie mamm @ zobaczymy jak to bedzie..:)

Gość origalla
mi raczej naturalny porod nie grozi...chociaz roznie moze byc;/ mi kiedys pomagaly lodowate oklady na brzuch,ktore teraz nie dzialaja