Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trans

chyba jestem transem...

Polecane posty

Gość trans

nie wiem co myśleć, mam mętlik w głowie, proszę wysłuchajcie mojej historii i powiedzcie co o tym myślicie, proszę o rzeczowe rady. więc tak, od małego lubiłem lalki, matki sukienki tusze, pomadki, jak mam wychodziła to się zakradałem do jej pokoju i ubierałem jej suknie i malowałem się. zawsze podobały mi się tylko kobiety, ale zauwazyłem też że nie czuje się jak facet, nie interesuje mnie sport, przemoc nic z takich męskich rzeczy, czuję że jestem kobietą, że to co na zewnątrz nie odpowiada temu co wewnątrz, mam miękkie rysy twarzy, kiedyś się przebrałem i poszedłem do klubu i czułem się dobrze ze sobą. boże to wszystko jest takie dziwne, nie wiem co myśleć, może powinienem iść do lekarza... :(

Gość kobietaaaaaaa.
ja tam nigdy, bedąc dzieckiem się nie przebierałam w sukienki i buty od mamy, a wszystko ze mną w porządku... naprawde dziwne :o idź do lekarza.

Gość Modlinka
Na moje oko to ty jesteś normalnie transwestytą czy transseksualistą, ale to nie definiuje tego, że wiesz musisz być homo i muszą Ci się podobać faceci tylko. W takim serialu o lesbijkach był podobny przypadek, albo jak w tym filmie Trans-akcja tam ta kobieta jest ojcem dorosłego syna http://www.hbo.pl/article/wstap-do-klubu-hbo_5119 musisz zastanowić się czego chcesz, takie jest moje zdanie i być przede wszytskim szczery/a ze sobą. Co Ci lekarz pomoże?

Transseksualista zapewne obraziłby się kiedy nazwalibyśmy go tranwestytą. Jest to o wiele bardziej złożona sprawa niż tylko chęć noszenia damskich ubrań i malowania się. Myślę, że musisz sobie zadać pytanie dlaczego tak lubisz to robić, co Ci to daje, czy potrafisz to jasno zdefiniować. Obejrzyj ten film ( http://www.hbo.pl/movie/trans-akcja_-70141) i spróbuj przeanalizować swoje zachowanie. Może ma to podłoże wynikające z relacji z rodzicami...

Gość hkjhkhkhk
tia, na pewno relacje z rodzicami mają wpływ na takie zachowania - bzdura.

ale trans też na codzień jest facetem ;) syn mojej koleżanki bawił się kiedyś lalkami i wózkiem dla lalek i mu to minęło rysy twarzy nic do tego nie mają,raczej to co taki człowiek ma w środku Mma kumpla który ma w d....sport i jest normalny :P