Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taa niedobra pupa

czy tez wam wydaje sie ze znicze sa coraz bardziej tandetne?

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa

Kiedys nie bylo plastikowych, teraz jest ich masa... Wprawdzie dlugo sie pala, bo kazdy prawie ma pokrywke - ale nie daje to juz tego swietnego efektu.... Jak sie przygladam niektorym to ogarnia mnie zgroza, sa tak paskudne, jeszcze te dodatki z palstikowych kwiatow... jakies glupawe wzroki, dla mnie ohyyda po prostu... A ludzie kupuja to jak glupi...

Gość taa niedobra pupa
?

Gość blablabla ...
liczy się co ten płomień, który jest symbolem, liczy się pamięć, to jakie kto znicze wybiera jest mniej istotne...

Gość frutttka
strasznie poważny problem poruszasz. tak samo ważny, jak zeszłoroczne liście. tak mnie cholernie to obchodzi, że hohoho....

Gość taa niedobra pupa
no wiem, tylko nie mowie teraz co jest b. istotne, tylko o kwestiach czysto estetycznych... Mozna chyba o tym dyskutowac?

Gość taa niedobra pupa
Nno tak, w sumie to na tym forum chyba tylko jjeden temat jest istotny: lod z polykiem...

Gość taa niedobra pupa
osobiście staję przy mogile, puszczam konkretnego bąka, przykładam zapałkę do tyłka i mam taki płomień, jak znicz olimpijski :classic_cool:

Gość taa niedobra pupa
dzisiaj akurat nie widziałam, żeby jakas laska robiła loda z połykiem na cmentarzu

Ja byłam dziś na cmentarzu i ciężko było wybrać coś naprawdę ładnego. Niektóre znicze wyglądały jak lampy na sufit a niektóre jak waza na zupę. Ale po jakimś czasie udało mi się znaleźć coś ładnego;-) Może nie była to rewelacja ale lepsze to niż np waza lub lampa.

Gość mnie tez sie nie podobaja
ohyda i tandeta powinien byc jeden wywazony wzor i tyle jak ide na cmentarz to zastanawiam sie czy zmarli nie weszli w konszachty z kosmitami bo takie dziwadla maja na tych grobach pozatym jak widze tych ludzi obgadujacych ze ten to kupil za skromny znicz albo brzydka wiazanke to rzygac mi sie chce cale to swieto jest dla mnie komiczne byle sie pokazac jak to nam sie powodzi w co to nie jestesmy ubrani i na jakie to znicze nas stac i do tego obgadac wszystkich a prawda taka ze masa tych ludzi na codzien ani mysli zajrzec na cmentarz jedyny plus tego swieta -jesli ktos ma rodzine daleko i nie moze pozowlic sobie na dluzsza podroz to dzieki wolnemu dniowi od pracy moze odwiedzic bliskich tyle

Gość a ja zaniosłam babci kwiaty
na grób 3 dni temu i dzisiaj już ich nie było,jakis ch.j je zaj..bał,no myślałam że mnie krew zaleje,