Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba2334

jak schudnac 10 kg w ciagu miesiace!pilne,jestem ogromnie zdeterminowana!!

Polecane posty

Gość gruba2334

Gość pozdrów Dawida ode mnie
mż ćwiczenia i tyle

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
chyba w ciągu 2 miesięcy

Gość wiesz tez mam kolezanke
ludzie mnie bawia dziekco ty chyba cudow chcesz ... jak jestes bardzo bardzo gruba wrecz juz otyla moze i da rade 10 kg w miesiac bo grubi szybciej chudna ale jak masz prawidlowa wage albo lekka nadwage przy czym nadwaga to jest BMI powyzej 25 to 10 kg jedynie w 2 miesiace

Gość gruba2334
jak mniej żreć łatwo powiedziec,gorzej wykonac,prosze o jakies konkretne daty

Gość gruba2334
jestem śmieszna wiem, chce schuidnac

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
słodycze fast foody cola białe pieczywo słodzenie herbaty i kawy panierki sosy w odstawkę

Gość mam działkę i zbieram
z kalorymetrii wynika, że to niemożliwe można trochę nadgonić utratą płynów, al to pozorna schudnięcie

gruba2334 jestes smieszna bo kompletnie nie przygotowana do tego co chcesz zorbic zaloze sie ze nie masz wiecej jak 25 lat moze nawet 20stki nie masz 10 kg w miesiac dziekco to ty sie w czolo puknij juz odrazu ustal sobie pobyt w szpitalu za ten miesiac bo gwarantuje ci sie tam wyladujesz dziecko drogie jak chcesz dobrze wygladac to cwicz dziennie godzinke albo pol i jedz zdrowe rzeczy wazrywa owoce cziemne pieczywo ryby nie smaz niczego nie jedz slosyczy itd i naucz sie ze te nawyki zywieniowe beda z toba do konca zycia a nie ze shcudniesz a potem jesz to co wczesniej dieta a potem wracanie do tego co kiedys sensu nie ma

i dokladnie zeby schudnac 10 kg w miesiac musialabys stracic 70 tys kcal czyli dziennie musialabyc tracici ponad 2300 kcal kiedy twoje zapotrzebowanie to ok 2 tys kcal musialabys calutki miesiac nic nie jesc absolutnie nic pic tylko wode i do tego cwiczyc ok godiznki dziennie zeby zrzucic 10 kg w 2 mies jak jestes madra to wiesz ze pahcnie to trumna

wiesz tez mam kolezanke - hahahahahahahaha skąd Ty te mądrości wzięłaś... ludzie w 2 mies po 25 kg tracą.... hahaha nie moge..

ale chcesz prosze nic nie jedz albo dietkuj sie jakims Duncanem a potem dziewczyny sie dziwia ze np wlosy im wypadaja albo nie moga zajsc w ciaze czy nie maja okresu badz wiecznie sa slabe chore a anemie mam nawet taka kolezanke co szybko chciala sie odchudzic i niestety tak zniszczyla sobie organizm ze dzisiaj nie moze miec dieci i beczy po katach ze byla taka glupia

Izabella_ruda ty mnie jeszcze bardziej bawisz w miesiac 25 kg ?? chyba jestes bardzo naiwna jak wierzysz temu kolesiowi

ja nie napisałam ,że w miesiąc i nie jestem naiwna moja droga... W miesiąc spokojnie można schudnąć 10 kg... dieta ćwiczenia... Zresztą wiem z własnego doświadczenia. Więc te swoje morały ,które nie mają nic wspólnego z prawdą zachowaj dla siebie... :O cius

Izabella_ruda to ja ci powiem tyle ja shudlam w 3 mies z 59 do 44 i wiesz bylam na diecie 500 kcal i czasem nic nie jadlam wiec nie pierdziel mi ze schudlas 10 kg w miesiac bo nie uwierze i tak ogolnie to dostalam skierowanie do szpitala ale nie dlatego ze waga za niska waga byla ok tylko 1 kg niedowagi z tym ze mialam bardzo zniszczony organizm cale szczescie mialam silny ten organizm i skonczylo sie tylko na anemii ale jak pisalam kolezanka miala mniej szczescia od lekarza dostalam bure ze na miesiac max mozna chudnac 3 kg ale co tam madrzejsze wszystkie jestescie nikogo sluchac nie chcecie to nie sluchajcie az w koncu same pewnych rzeczy bedziecie musialy doswiadczyc

Izabella_ruda i tak na koniec na ostatniej diecie cwiczac dziennie 1.5 godzinny jedzac 800-1000 kcal chudlam z 51 kg na 48 3 tygodnie wiec dla mnie dziekco ty ty same banialuki wypisujesz

Gość taa niedobra pupa
potwierdzam co pisze poprzedniczka. Utrata na wadze to nie to samo co utrata tluszczu. Znam kogos co byl na 40- dniowej glodowce i stracil tylko 5 kg.

Gość foczka1204
Jestem uległą młodą dziewczyną która spełnij z radością każdą Twoją zachciankę. Lubie każdy rodzaj seku i lubie jak dominujesz. Najchętniej interesuje mnie stały układ. Moje fotki znajdziesz pod linkem http://xfoczki.pl/vx/14997 Całuje, wejdź we mnie Kasia