Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa śniegu.. 123

DZISIAJ CHŁOPAK MNIE OLAŁ A ZAPOWIADAŁO SIĘ MEGA BZYKANKO... ZEMSTA JEST SŁODKA

Polecane posty

Tak więc dzisiaj byłam umówiona z chłopakiem, ale on spóźnił się jakieś 2h. ;/ Byłam już tak mega wkurzona bo ten dzień mieliśmy spędzić fajnie uroczo bez żadnych spięć. Wiedzieliśmy już wczoraj że dzisiejszego dnia nie będzie w jego domu rodziców i zaplanowalismy sobie, że bedziemy się kochać. Mija pół godziny- nie przychodzi, godzina- też nie, zjawił się po 2 godzinach i oznajmił mi że zagadał się z kolegą.. po paru minutach mówi wiesz to chodź do mnie, bo rodziców jeszcze nie ma. Oczywiście byłam wściekła, ale nie dałam po sobie tego poznać ubrałam się i poszłam z nim. Ten już cały napalony, usiadłam na łóżko i powiedziałam wiesz co kochanie z tego wszystkiego dostałam miesiączki ( oczywiscie nie dostałam, ale że jest starsznie obrzydliwy nie odważył się sprawdzić), ale wiesz co mogę za to pobudzić się oralnie. Przywiązałam mu ręce do łóżka i zaczęłam działać gdy widziałam że nie może juz wytrzymać, ze chce się wreszcie spuścić odsunęłam się ubrałam bluzkę stanik i odeszłam i zostawiłam go tak na dobre 30 minut. Gdy go rozwiązałam powiedziałam mu że jak jeszcze raz mnie oleje zostawie go przywiązanego do czasu aż ktoś z domowników przyjdzie i go rozwiążę. :)

nio:)

Gość hehe dobreee

Gość jesteś dziewczyną?
najpierw założyłaś bluzkę a potem stanik? okropnie musiało wyglądać :O