Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co yaa zrobilam

ZAPCHAŁAM KIBEL W DOMU U CHŁOPAKA;(

Polecane posty

Gość co yaa zrobilam

co za wstyd!!:( na samo przypomnienie pale buraka. Przedwczoraj byłam u mojego faceta w domu. On mieszka z rodzicami. w pewnym momencie starsznie mi się zachciało do łazienki. Okropnie, nie mogłam wytrzymac, bolał mnie brzuch. Poszłam do łazienki i zeszło ze mnie wszystko. Spuszczam wode, a tu kupa nie zeszła:( mysle sobie o kurwa co zrobie. Próbowałam dalej ale woda wypływała kupa papier nie spłuknęło się. I tak ze 20 minut siedziałam, az jego ojciec wkroczył do akcji i powiedział,żbym juz zostawiła i wyszła on naprawi. Matko, ja mam 22 lata, ale jeszcze nigdy takiego wstydu nie przezyłam. Wstydze sie jego, jego rodziny pale sie ze wstydu!!!

Gość co yaa zrobilam
czuje takie upokorzenie:(

Gość reotiuo4eruteioquwe
hahahaah ale poprawiłaś mi humor:) dzięki

Gość co yaa zrobilam
no dla mnie to nie jest smieszne postaw sie mojej sytuacji

Gość nie wiem jakk
dlatego ja nigdy nie robie kupy u chlopaka :P takie rzeczy zalatwiam tylko u siebie w domu :P mimo ze mnie skreca, boli to trzymam :P

Gość reotiuo4eruteioquwe
no wiem przepraszam, nie chciałabym znalezc sie w takiej sytuacja ale wyobrazilam to sobie i sama wiesz... Jeszcze raz przepraszam

Gość camaieuuu83
wspolczuje, faktycznie straszny wstyd, no ale moze maja taka kanalizacje, moja babcia ma stary dom i co rusz kibelek sie zapycha nawet od papieru toaletowego.

Gość co yaa zrobilam
wiem,ze to śmieszne dla was:) ale ja pale buraka na sama mysl o tym, a przypomina mi sie to cały czas:( tez chciałam to wstrzymac ale okropnie bolała mnie brzuch:(

Gość reotiuo4eruteioquwe
ni niby skad moglas wiedziec ze to tak sie skonczy... Wspolczuje Ci ale zobaczysz ze za jakis czas Ty i Twoj chlopak bedziecie sie z tego smiac:)

Gość nie wiem jakk
hehe ja pamietam jak sie najadlam z chlopakiem potem tak mnie skrecalo ze sie wytzymac nie dalo nawet on mi powiedzial zebym szla do kibelka bo widzi ze cos mi sie chce a ja na to ze nie nie nie chce mi sie :P ale wspolczuje ci tez

Przypomnialas mi,jak bylismy kiedys na imprezie u kolezanki,spora grupa osob,sami znajomi. Kolezanka mieszkala w nowo wybudowanym domu,jeszcze nie wykonczonym,i my,mlodziez,spalismy na pietrze,gdzie byla lazienka,ale nie wykonczona...Kolega rano wstal,poszedl do kibelka,zrobil kupke,a tu zonk:) W tej lazience nie bylo nawet podlaczenia wody hahahahah. Wiec trzeba bylo kupke wyjac z kibelka:)

Gość reotiuo4eruteioquwe
heheeh widzisz rozne przypadki sie zdarzaja, nie przejmuj sie

Gość co yaa zrobilam
ech, juz troche ochłonęła, w sumie to zadna tragedia:) mam nadzieje tylko ze jego rodzinka zapomnie:(

Gość reotiuo4eruteioquwe
no widzisz:) dobrze bedzie

Gość ytfyftyfty
ech,rozumiem Cie,ja na wakacjach zatkałam kibel w domu kuzyna koleżanki ;/ ech i nie dałam rady i mama koleżanki odetkała ;/;/ pewnie na drugi raz mnie nie zaproszą a szkoda,fajnie było :( o rany jak mi wstyd było przed tym kuzynem i tą mamą i koleżankami...wpadłam w panike i nie mogłam uwierzyć ze mi sie to przytrafiło...u siebie w domu sram codziennie i nigdy nie zatkałam