Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noel*

Pomysły na długii weekend listopadowy?????????

Polecane posty

Macie jakies pomysly/propozycje gdzie mozna spedzic dlugi weekend listopadowy z facetem? Najlepiej dolny slask i ceny w miare przystepne(do 50 zl na osobe)

Na google sobie znajde, ale pomysłu nie mam. Idioto.

No mam ten pomysł na,ale jakies przepisy nie teges ;) Czekam na Wasze ziarenka smaku.

{ ja w piatek ide do pracy, więc nie mam długiego weekendu żadnego } News dnia normalnie. :classic_cool:

No dobra nie odbiegajcie od tematu :D dawac mi pomysly

a jakbym miała, to bym sie wybrała pewnie w Bieszczady, jeśli by nie lało, oczywiście lasy liściaste teraz pięknie wyglądają, połoniny też

Gość justaaaaaaaaaaaaaaaaa
my jedziemy do Krakowa :)

No to fajnie ze do Krakowa,ale mnie nie stac. Nowie o dolnym slasku, nie przechwalaj mi sie tu :D

no i jaki problem bierzesz mapę przed nos, patrzysz, gdzie chcesz jechac, szukasz spania w necie, dzownisz, rezerwujesz, pakujesz manatki i jedziesz z czym tu masz problem?

Gość gossip girl .....
do wrocka jedzcie :) albo możecie zwiedzić zamek czocha - nie pamiętam gdzie to jest, ale to ładne miejsce

Gość convi
Na listopadowy weekend całkiem fajnym miejscem jest Pojezierze Brodnickie, niesamowity krajobrazy i można aktywnie wypocząć. Tam w Głęboczku można się zatrzymać, ma kameralny klimat i można od nich sprzęt wypożyczyć (rowery, kajaki itp.)

Gość gość
Mam podobny problem, tylko ja z malopolski ;-) wlasnie wypisałam sobie urlop ( w mojej branży nie ma wolnego), mój mąż nie wie i chciałabym zrobić mu niespodziankę :-)

Gość gość
ja pojechalabym do parku dinozaurów - ostatnio myslalam, zeby pojechac tutaj www.park-dinozaurow.pl ale nie wiem czy warto, moze ktos byl? podpowie czy fajnie wybrac sie tam na weekend na przyklad z dzieckiem ?

Gość gość
Myślę, ze fajnym pomysłem na weekend może być wyjazd do Łódź. Niedawno z mężem byłam we Wrocławiu i było fantastycznie. Ale aby było ciekawiej postanowiliśmy Łódź zwiedzać na skuterach. Skorzystaliśmy z wypożyczalni skuterów w Łodzi http://www.abacusbikes.pl/. Skutery były naprawdę fajne, a cena przystępna.

Gość gość
Dzieciom się podobało w Western Camp i ja też nie narzekam na warunki, czy cennik. Ośrodek jest sporych rozmiarów, mają na swoim terenie boiska sportowa, plac zabaw, stadninę koni i to co tygrysy lubia najbardziej czyli – lowisko. Tutaj spędzałem najwięcej czasu.