Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaAczek

Mamo odpowiedz

Polecane posty

Gość robaAczek

Czy prasujecie swoim niemowlakom ubranka po praniu?

Gość mama olivki123
prasowalam do 12 mc a teraz tylko te ubranka w ktorych wychodzi gdzies bo to brzydko takie wymiete wyglada

Gość Przyszła szczęśliwa mamusia:D
Ja słyszałam, że maluszkom należy prasować ubranka gdyż wysoka temperatura dodatkowo wpływa na zabicie większości drobnoustrojów:) już nie mogę się doczekać kiedy będę mojemu maluszkowi prasowała śpiochy:):):):)

Jak córka byla malenka to prasowałam wszystko tak chyba do 6m -ce potem tylko to co naprawde bylo trzeba prasowac bo pogniecione popraniu

Gość exadzx
nigdy w życiu nie prasowałam dziecku rzeczy ze względów higienicznych, jedynie żeby ładnie wyglądało jak się do kogoś szło. Nie przesadzajcie z tą sterylizacją, moje dziecko nigdy nie miało żadnych alergii - ubranka prane w prozku dla dorosłych. Siostry dzieciak ubranka prane w proszkach dla niemowląt i całe życie jakieś krotski, uczulenia. Ona nawet marchewkę wyparzala przed podaniem dziecku, każdy się śmiał, żeby jeszcze zlew wyparzała przy okazji. Poza tym przy niemowlaku ledno na oczy patzryłam ze zmęczenia, po co sobie dodatkowej roboty szukać jak prasowanie śpiochów czy kaftaników...?