Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izulkkkkkaaa

tylko się ze mnie nie śmiejcie

Polecane posty

Gość izulkkkkkaaa

Moje pytanie może niejednej wydać się głupie ale kto pyta nie błądzi..... Chciałabym kupić synkowi kombinezon jednoczęściowy rozm 80. Przeglądam ogłoszenia i często kombinezony mają tzw kapcie.....więc moje pytanie brzmi...po jaką cholerę są te kapcie skoro 13 miesięczne dziecko potrzebuje butów do chodzenia po śniegu a nie jakichś doczepianych kapci... Jest tutaj ktoś kto mi to wyjaśni....

Gość izulkkkkkaaa
w takim razie czy te kapcie wystarczą na spacery w zimie?

Bo nie wszystkie dzieci już chodzą w tym wieku, a poza tym w naszym kraju panuje jednak kult przegrzewania dzieci, więc często widuję maluchy w takich kombinezonach, pod kocem dodatkowo.

Gość hhethreh
Nad tym samym się zastanawiałam bo właśnie szukam dla córki rocznej kombinezonu na zimę. To jakaś totalna bzdura z tymi doczepianymi kapciami.

No ale czemu bzdura? Dla mnie bzdurą byłby kombinezon, który takowych nie posiada, a dziecko już chodzi. I co wtedy zrobić, uciąć?

Gość mama sama w domu...
dla mnie to też bzdura tym bardziej że mój synek będzie miał skończone 18 miesięcy w grudniu kuzynka dała mi kombinezon po swoich synach i ten kombinezon jest na 18 miesięcy i też ma te tzw kapcie ale ja je obcięłam i podszyłam i teraz jest ok.Mąż mówi że to po to jak dziecko jeździ an sankach i wtedy to się ubiera na nóżki ale dla mnie to bez sensu więc to obciełam.

Gość ja w kapp ahl kupilam
kombinezon bez tych "kapci". Polecam!

Gość ja w kapp ahl kupilam
a poza tym jak sa dpinane, to z czego robicie problem???