Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moonlight84

Czy da się tak od ręki przefarbowac włosy z ciemnej czekolady na jasny blond?

Polecane posty

Mam farbowane, ciemne wlosy, które szczerze mówiąc już mi się znudziły. Chciałabym je przemalowac na ciepły, miodowy odcień blondu. Czy da się to zrobic od ręki? Dodam, że w kwietniu poszłam z takim zmiarem do fryzjera, który stwierdził, że nie da się tak od ręki zmienic tak diametralnie koloru włosów i najpierw trzeba zacząc od jasnych pasemek. Wyszłam od niego pstrokata jak przepiórka. Naprawdę nie da się przy jednym malowaniu zmienic kolor z ciemnych na jasne?

Gość kozibonk
raczej sie nie da.....

Gość Fafinette
ale chodzi ci o włosy łonowe?

Gość frizzzzzz self
oo wlasnie, mam to samo - czekolada, a chce blond. Fryzjerka powiedziala niet, w sumie nie stwierdzila, ze to niemozliwe, ale ze zniszcza mi sie wlosy.

Gość da się pewnie
ale bys wyszła z żółtymi włosami, włosy by ci się kruszyły i wypadały masakrycznie. lepiej odczekac troche i stopniowo robic pasemka. moja znajomo sama sobie z brazu chciała blond zrobić i 2 razy w ciagu tygodnia nakładała jasna farbe na wlosy bo najpierw jej wyszły zielono zólte a potem juz ladny blond tyle ze efekt był taki ze wlosy jej sie pokruszyły i z ładnych dlugich wlosow musiała sciac na ktotko bo tak sie lamaly, i tak wypadał.