Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytelniczka ślub 2011

Zia86 moje spostrzeżenie.

Polecane posty

Cóż to masz za wspaniały telefon ? Ahahahaha:D teraz to ty mnie powaliłaś na kolana :D:D:D:D teraz prawie każdy telefon ma internet i to taki całkiem w porządku, że szybko można się po nim poruszać. to że ty masz cegłę sprzed 20 lat nie znaczy, że każdy tak ma :D:D:D

Gość kolega po fachu
Takie informacje pojawiły się na Insomnii. Inaczej nie przybyłbym na babskie forum :P

Zia nie tłumacz się tym patałachom, bo już widzę te ich czerwone, pulchniutkie spocone mordki śledzące każdy Twój wpis. Giną oni pod stosem kalkulatorów i wyliczeń ile masz pieniędzy a ile wydasz. O ludzie jak min was żal :D :* zasrane polaczki .

Gość firma Zia
Zia86 to akcja reklamowa ukrywająca się pod płaszczykiem osoby która ma mieć ślub, choć wcale i to nie jest pewne.

Gość firma Zia
Zia86 tym pytaniem dałaś dowody.

Gość przybywam w pokoju
I traciłaby swoją twarz? Przecież wiele osób już ją widziało, tylko czekać aż ktoś jej łaskawie napluje w twarz w tramwaju :D

Gość albo zrobią
flashmob i rozwalą jej wesele :D

Jej ... groźnie się zrobiło, niejedni z Was skłaniają mnie ku teorii, że internet to zło! Groźby są karalne, jeśli o tym nie wiecie. A nawet w tym ciemnogrodzie zwanym Polską znajdą się tacy specjaliści, którzy Was bez problemu namierzą.

Gość aniamanianaa
Zia sama pisala, ze ma pieniadze ze spatku czyli jednak dorobienie sie na czyjeis smierci (jak mozna dostac spadek od kogos kto zyje?). Nie obchodzi mnie na co wydajesz pieniadze ale smieszne jest, ze dysponujesz tylko jakims spadkiem (spojrzmy prawdzie w oczy, nie jestes chyba z rodziny milionerow wiec milionow nie dostalas) i pewnie z polowe tego co dostalas wladujesz w slub... Jesli w jednym linku byl faktycznie dom ktory chcecie sprzedac to on kosztowal cos kolo 400tys a ty 1/4 jak i nie 1/2 tego wywalasz na dwa dni zabawy... :D. To jest glupota moim zdaniem. Amerykanki robia wystawne wesela bo je na to stac i watpie zeby przeznaczaly na tel cel rownowartosc polowy domu...

Gość a kto tu komu grozi
przepraszam bardzo? my tylko ostrzegamy szanowną panieneczkę przed zbytnim epatowaniem bogactwem..... jak jej napisze, że w sumie, za niedługo to mogą ją okraść albo czyhać w autobusach 115 albo 287, to od razu będę złodziejem albo gwałcicielem? otóż nie, będę życzliwym kolegą, który ją przestrzegł przed ewentualnym niebezpieczeństwem ;) a swoją drogą gdyby moje kobieta robiła takie cyrki w internecie z naszym ślubem i życiem prywatnym to wziąłbym ją przez kolano ;)

Gość a kto tu komu grozi
więc podsumowując: niezła ciota z tego twojego narzeczonego!

O matko! Żal czytać niektóre wypowiedzi, może Wam się coś nie podobać, ale przeliczanie na forum jej majątku - masakra! Ciekawa jestem - czy jak Wam by się należał spadek to byście go nie przyjęli. Krytykę jeszcze można zrozumieć, ale aż takie zagłębianie się w temat - brak słów.

Gość a kto tu komu grozi
moja dziewczyna przyjęłaby spadek, ale na wymarzoną suknię pewnie wolałaby sama zarobić..... nie chciałaby żeby śmierdziała trupem.

Gość i jak tu nie wierzyc
ze to nie zazdrosc, jak rozkladacie ten jej spadek na czynniki pierwsze,liczac ile dostala i ile WY byscie z tego wydali na cos a ile nie.To nie Wasza kasa, wiec niech se dziewczyna wydaje na co sie jej żywnie podoba, przynajmniej wesprze firmy i dzięki niej będą mialy większe zyski.

Zbyt ostre słowa, zresztą nie wiemy przecież kto płaci za suknię! Bez przesady. Ich sprawa co zrobią z tym fantem i jak go spieniężą. A nawet jak ktoś już napisał - kwota 400 000 piechotą nie chodzi. I mieć a nie mieć - to ogromna różnica i myślę, że nie ma tutaj na forum osoby, która pogardziłaby prawie połową mln zł. Zwłaszcza, że są młodzi i wciąż studiują.

Gość niech sobie nie żałują
tylko po co się tak z tym obnosić? Zia to taka Doda Elektroda, która nawet jak ma na sobie ciuchy za 200 tysięcy to i tak widać, że to ciechanowska wieśniara z pryszczem na silikonowej dupie. No i łączy je jeszcze jedno, lubią się obnosić z kasą, a to jest domena niedowartościowanych wieśniaków. Sorry Winnetou.

Gość lolavie
Mnie sie smiac chce z tych wszystkich watkow: zia to zia tamto. A niech robi co chce. Mnie tam nie przeszkadza, przynajmniej sie czasem na kafe mozna posmiac z jej glupiutkich pomyslow;)

Gość anna1999999
z

Gość anna1999999
w związku ze studiami to powiem to bo nie wytrzymam... pełno pustych ludzi, którzy nie mają pojęcia o prawię idą na ten kierunek bo jest sztucznie zrobiony elitarnym! Taki tatuś sędzia wyśle swoją córeczkę albo syknka na studia oczywiście za pieniądze i pote

Gość anna1999999
w związku ze studiami to powiem to bo nie wytrzymam... pełno pustych ludzi, którzy nie mają pojęcia o prawię idą na ten kierunek bo jest sztucznie zrobiony elitarnym! Taki tatuś sędzia wyśle swoją córeczkę albo syknka na studia oczywiście za pieniądze i potem taki idiota ma decydować o czyimś życiu??!! Sama w tyk roku kończę aplikację sędziowską i nie wyobrażam sobie kończyć studia prawnicze za pieniądze! Skończyłam UW i jestem dumna z siebie bo dużo mnie to kosztowało, a sama nie pochodzę z bogatej rodziny i ciężko było mi się utrzymać w Warszawie i nikt mi nie dokładał. Paniusia bogatej rodziny skończy studia i myśli, że bogiem jest... żałosne a potem ludzie mówią ale mamy w kraju porąbane prawo, no nic dziwnego jak pracują wszędzie znajomi albo rodzina innych prawników bo myślą, że kokosy będą trzepać. Pewnie zaraz mnie tutaj ktoś ładnie opiszę ale powiem wam tylko tyle: mam nadzieję, że wy ani nikt z waszej rodziny nigdy nie trafi na takiego nieudolnego sędziego, adwokata, radcę prawnego etc bo nie ma nic gorszego niż człowiek nie mający o tym pojęcia, a decydujący o życiu człowieka bo skończył sobie studia bo miał ochotę...

Gość anna1999999
przepraszam za literówki

anna1999999 z ust mi to wyjelas. Zia studiuje na najgorszej krakowskiej uczelni, wysmiewanej chyba przez kazdego. Pieprzy jakies bzdury ze niby ma dobra pamiec i dlatego nic nie musi sie uczyc tylko siedzi na kafe od 6 do 2 w nocy ale prawda jest taka ze na KSW nie trzeba sie uczyc. Wystarczy przyjsc na egzamin i tyle.

Gość anna1999999
i potem wyobraź sobie taką panią w todzę skazującą Cię na więzienie bo jest niedouczona i nie wie co zrobić a to będzie najłatwiejsze rozwiązanie... masakra jak dla mnie... Ludzie nie róbcie z tego kierunku takiego elitarnego! Tak na serio to jest jedno wielkie dno i tutaj każdy ma znajomości aż się coś robi! Bo tatuś adwokat, a siostra ktoś tam... rączka rączke myje... Wiem co mówię. Studiować może każdy kto chce bo teraz za pieniądze można studiować na raz i 10 kierunków. Na zajęcia nie chodzić tylko egzamin zdać i ma się kilka mgr w parę lat...

NO tak, prawda, ale to nie adwokaci tworzą nasz system prawny, tylko politycy ... Nie zapominaj o tym. Ja osobiście podziwiam absolwentów UJ czy UW, ale sama nie czuję się gorsza, bo też poświęcam dużo czasu i wysiłku na naukę. Zdarzały mi się egzaminy, (na prywatnej uczelni) które zdawałam po 8 razy, nie dlatego, że nie umiałam, ale dlatego, że wykładowca miał zły dzień, albo po prostu - bo nie! Zresztą, jak ktoś skończy studia płacąc, niech nawet nie myśli o aplikacji, bo to już nie jest plac zabaw z kodeksami w ręku.

Gość anna1999999
sama planuje ślub i to uwaga... nie z prawnikiem co w tych kręgach jest rzeczą dziwną... sama mam koleżanki, które już dawno mają mężów prawników bo tak trzeba... weszłam na to forum żeby coś się dowiedzieć, doradzić ale widze, że nie ma tu dla mnie za bardzo miejsca. Nie sztuką jest zrobić ślub i wesele za 100 tys, sztuką jest zrobić to wszystko gdy ma się ograniczone fundusze i trzeba każdy grosz liczyć...

Gość anna1999999
politycy tworzą prawo ale rzeczą oczywistą jest, że gdy są dwie strony w sądzie to każda jedną rzecz przedstawia na dwa różne sposoby jak biale i czarne... i tutaj zaczyna się jazda bo osoba, która nie wie co zrobić po prostu zdecyduje nie zastanawiając się... Sama gdy byłam młodą dziewczyną chodzącą jeszcze do liceum miałam problem w rodzinie. Każdy wiedział, że w naszym małym miasteczku ręka, rękę myje... mój ojciec został oskarżony, a potem skazany, a wiecie jak wyglądał proces?? z góry został skazany. Napadło go 3 facetów, okradło i pobiło, a on broniąc się złamał jednemu rękę i złamał dwa żebra. Sąd stiwerdził, że jest sprawcą bo przecież nie ma dowodów na to, że został okradziony...

NOWa narzeczona -> wiesz nie wszystkie prytwatne szkoly sa zle i beznadziejne. Na pewno znajda sie i takie, na ktorych faktycznie jest dobry poziom. W duzej mierze zalezy to tez od wykladowcy. Ja osobiscie nie mowie - szkola prywatna bleeee. Byc moze Twoja nalezy do tych lepszych akurat, albo chociaz srednich. Ale niektore to totalne dno i taka wlasnie jest krakowska KSW. Znam wiele osob, ktore tam studiuja i wszyscy twierdza ze studiuja tylko dla papierka, a meczyc sie za bardzo nie trzeba...Nawet znam 2 osoby, ktore studiowaly tam prawo i powiem Ci ze w zyciu bym sie nei spodziewala ze te akurat osoby pojda na studia jakiekolwiek....to sa ludzie, ktorzy powinni skonczyc technikum i wykonywac prace fizyczna, bo do innej sie nie nadaja. Jak zdali mature i znalezli sie na studiach - zagadka. Ale to tylko swiadczy o poziomie tego 'elitarnego prawa' na tej uczelni.

anna1999999 -> mialam bardzo podobny przypadek, babcie i dziadka napadl gosc, nic im na szczescie nei zrobil bylo tylko troche szamotaniny, po czym po paru miesiacach dostali pozew sadowy z oskarzeniem o pobicie napastnika. Wyrok skazujacy dla nich - sedzila w rozmowie poza sala sadowa powiedziala ze to jest 'sprawa do szybkiego zalatwienia" i miala gdzies po czyjej stronie lezy wina - byle skonczyc. Zalosne