Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytelniczka ślub 2011

Zia86 moje spostrzeżenie.

Polecane posty

Gość tak na marginesie
"Jest zwyczajnie głupia. Jak każdy kto nie studiuje na państwowej, ale prywatnej uczelni. Jej uczelnia, czyli Krakowska Szkoła Wyższa to potocznie wylęgarnia nieuków z bogatych domów, nie bez powodu w Krakowie się rozwija się skrót tej uczelni jako... KSW - Kup Sobie Wykształcenie." - tak na marginesie: ta szkoła nie nazywa się już "Krakowska Szkoła Wyższa", a "Krakowska Akademia", tak więc skrót już nieaktualny...

Gość M Sugar
;D nie jestem z PL ale wiem ze Zia mysli baaaaardzo przyszlosciowo - podaza za trendami z zachodu i na pewno odniesie sukces ! Kazdy u mnie w miescie skorzystalby z uslug jej firmy na 1000000% wiec wy Polaczki, zamiast sie nasmiewac - bierzcie przyklad, bo za 5 lat takie sluby jak Zii w pl beda chlebem powszednim ;) Szkoda, ze Wasz narod ciagle taki zacofany... ale to chyba tylko w malych miastach... Pozrawiam zazdrosnikow malych i duzych uczcie sie ludzie !!!

Zia to przecież jakis projekt marketingowy. Nie ma sie czym podniecać. Że też część z Was dotychczas tego nie dostrzegła.

Gość do M Sugar
M Sugar ale dałeś plamę. Po co tak mocno przyszłościowo popierasz to co Zia86 robi. Owszem w bogatych krajach takich jak Stany czy Kanada takie śluby jak projekt marketingowy ZIA86 są ale najczęściej w filmach. Tak mieszkasz poza krajem jak ja w Chinach hihihihi

Gość dużo jestem w stanie zrozumiec
Jeśli ten dom, to ich cały spadek, to muszą być nieźle walnięci w czerep, żeby ogromną część tej sumy przeznaczać na organizację wesela, bo wesele to tylko dwa dni, a potem trzeba żyć dalej, a Zia sama pisała, że jeszcze się nie dorobili, że dopiero się dorabiają. Dorabiają się, a wywalają takie sumy w organizację dwudniowego wesela. Rozumiem, że ktoś kupuje drogie samochody, duże domy, ziemię, bo to zawsze można sprzedać i kasa się zwróci, ale zapłacić tyle tylko dlatego, żeby wystąpić w sukni za 20 tys. zjeść sushi i popstrykać sobie foty za 10 tys. to chore:(

Gość do Lee Ann
Hihihi tym wpisem pokazałaś swój super rozwój. Czy pozostałe trzy wpisy pod czarnym nickiem masz takie same? Chyba projekt marketingowy Zia86 zaczyna się sypać.

Nie zrozumialam Twojego pytania. Moglabys napisac po ludzku o co Ci chodzilo?

Ja Ci to przetłumaczę. Otóż one mają już manie prześladowczą na temat zia i wszędzie węszą podstępy. Pewnie wzięły Ciebie za kogoś od niej albo samą Zie tylko dlatego, że masz mało postów. Zapewne zaraz sprawdzą ile ja postów napisałam i też mnie zaliczą do projektu Zia. Owszem każdy ma prawo na forum wyrazić swoją opinię, ale nie przypominam sobie żeby zia radziła się czy wypada tyle wydać na sukienke, tort, czy motyle. Nie Wasza kasa- nie Wasz biznes. Ja osobiście nie zainwestowałabym tak poważnej sumy w przedsięwzięcie zwane weselem, ale tez nie potępiam jej za to, bo to nie jest moja sprawa. Dlaczego na siłe chcecie jej układać życie? Narzeczony nie ten, za drogie przyjecie, sukienka też za droga. Najbardziej razi Was to, że dziewczyna wychyla się od panujących w Polsce standardów, i na tle Waszych "wiejskich" potupanek przy grajku z organkami będzie świecić jak diament. I proszę mi tu nie chrzanić, że przy małym budżecie nie da się zorganizować przyjęcia z klasą. Wystarczy troche wyobraźni i poczucia smaku, a niestety Wy (z tego co obserwuję, będąc gościem na takich przyjęciach) nie raczycie sprawdzić jakie macie możliwosci, tylko bierzecie to co Wam wcisną ze srebrną kamizelką dla pana młodego na czele . Amen

Ja mam malutko postow bo pisalam caly czas na pomaranczowo. Ale zaczernilam sie zeby zmienic status. :) Poza tym bardziej pisze na forum zagranicznym, raczej nigdzie wiecej.

Gość do Bagdad Cafe
Bagdad Cafe też masz mało na czarno postów i większość z nich właśnie występuje w tematach dotyczących Zia86. Czy nie jest to dziwne? Pewnie szukam dziury.........

Gość w ogóle to.....
powinni wyjebać tą całą Zia z tego forum.

To mi pochlebia. Z miłą chęcią wzięłabym udział w projekcie Zia(gdyby taki istniał) Ale niestety muszę Cie rozczarować. Początkowo czytałam tylko ciąża, macierzyńskie, ale przyznam, że te kobiety mnie onieśmielają. Nie ukrywam, że "śluby i wesela" zainteresował mnie z powodu Zia, ale też może sama zdecyduję się kiedyś na ślub kościelny.

a dlaczego wyj***ć? komu ona szkodzi? Skoro komuś przeszkadzają tematy zakładane przez Zia, to nie musi na nie wchodzić. Mnie ona denerwuje, więc nie wchodzę na tematy, które ona zakłada. Nie wchodzę na któryś z kolei topik o sukni, o wypuszczaniu motyli, czy o dekoracji, bo mnie to nie interesuje. Wchodząc na forum mam prawo wybrać interesujący mnie temat, wejść na niego i ewentualnie się wypowiedzieć, ale uważam, że nie mam prawa wyzywać kogoś, krytykować, oczerniać tylko dlatego, że jego nadmierne udzielanie na tym forum mi nie odpowiada.

Gość M Sugar
No nie wiem gdzie ta plama kolezanko ?? Ty chyba wlasnie jestes ta zacofana osoba ktora mialem na mysli. Projekt Zii to normalne u nas. W filmach w USA, Kanadzie byly i sa i beda takie sluby bo taka rzeczywistosc ! Niby dlaczego dla potrzeb filmu mieliby wymyslac sluby z innymi trendami co istniejace ??? Zenada No widze ze kiepska z Ciebie uczennica i do tego z CHin ;D lol

Gość Lee Ann ale
plujesz jadem! żmija z ciebie podstępna.

Gość w ktorym miejscu
w ktorym miejscu lee ann pluje jadem? :D

Gość do M Sugar
M Sugar zdaje się że mieszkasz ale za granica swojej wioski. Mieszkałam z rodzicami W Hiszpanii, Kanadzie i Stanach. Ogólnie poza krajem spędziłam 26 lat. Moja praca związana jest z agencjami prasowymi. Takie śluby jak opisuje Zia są tak jak napisałam w filmach i wśród bardzo bogatych ludzi którzy muszą się pokazać bo ślub jest też częścią ich biznesu.

Gość M Sugar
26 lat to szmat czasu, ktory przemija... skoro pamietasz filmy ze slubami to musisz z pewnoscia pamietac bufoniaste rekawy w sukniach slubnych ;) tak... czasy i trendy sie zmieniaja wszedzie (na zachodzie tez) jednak jest to posuniete grubo do przodu i skoro mieszkalas w tylu miejscach to nie masz innej mozliwisci jak zgodzic sie ze mna. W przeciwnym razie klamiesz jak z nut A dla Twojej wiadomosci nidgy nie mialam swojej wioski w PL (i dzieki Bogu) bo tu sie urodzilam... mama Polka i kuzyni w PL Dalej sie nic nie nauczylas...

Gość M Sugar
W maju mam slub w NYC i ze strony internetowej mlodych wynika ze slub duzo sie nie rozni od ZII a PM baaardzo sie koncentruje na szczegolach (tak jak i Zia) i wcale nie jest bogata... sami oplacaja venue i wszystko inne

Gość GórskaNatura
A Wy dalej???? Łoooo Matko.......... Też bym chciała mieć tyle kasy, bo koszt naszego wesela to dokładnie koszt sukni Zia, ale przecież to jej sprawa, co robi z kasą??? Jeden woli wywalić kasę na wycieczkę, inny na wesele. Niech robi co chce i skończcie wreszcie z tą nagonką.

Gość xxwxtryexxxxxtyuxxexxxyx
A o co chodzi z tymi motylami? To nie podchodzi pod męczenie zwierząt?

Sama obecnie studiuję za granicą i wcale nie jest tak, że ludzi z zachodu, z tej utopijnej 'Ameryki' stać na wszystko, to zależy od zamożności a nie kraju ... Kilka dni temu rozmawiałam z kolegą, który właśnie wracał z wesela swojej siostry, mieszka na stałe w Chile i tam się robi wesele na 300, 500 nawet 1000 osób. To się dopiero nie mieści w głowach Polakom. Sama nie mogłam sobie tego wyobrazić. Z kolei jedna Amerykanka opowiadała nam o swoim dopiero planowanym ślubie i weselu (około 15 000 - 20 000 $) i narzekała jak to u nich drogo ... Nawet porównując ceny w sklepach, mówiła, że tutaj w Europie jest dużo drożej ... Nie każdego tam stać na wedding plannerkę.

Gość do M Sugar
Zadam ci jedno pytanie na które tak obyta w Świecie osoba mi odpowie. Ile czasu trwa w Stanach przyjęcie weselne i o której godzinie najczęściej się kończy. Kiedy podawany jest tort? Mam nadzieję że odpowiesz na to pytanie ?

Gość Do Sugar
Wow M Sugar, jedziesz na slub w NYC, wow! chyba zaraz zemdleje z wrazenie, normalnie jestes wybrancem losu, my polaczki tacy zacofani mozemy tylko pomarzyc i pozazdroscic...z taka pogarda wyrazasz sie o Polakach i Polsce ze w zyciu nie uwierze ze sie w niej nie urodzilas/es. Za dlugo mieszkam za granica i znam sie na takich zakomleksionych przyjezdnych wsiokach co to probuja sie kreowac na wielkiego pana zagranicznika smigajac po polskich forach:O,.

Gość Suger napisz odpowiedź
M Sugar raczej nie odpowie na te pytania bo jeśli to zrobi to patrząc na jej wcześniejsze wpisy bardzo się zbłaźni. Coś mi M Sugar pachnie Zia86 której zaczyna wszystko się wymykać z rąk.

Ja dzisiaj kręciłam trailer ślubny. ;) Nie było mnie cały dzień na Kafeterii. ;)

Poza tym zawsze piszę z czarnego nicka, można to sprawdzić pewnie jakoś. :)