Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniepokojonaMama

39 tydzien brazowe plamienia i 3-4 centymetry rozwarcie

Polecane posty

Gość ZaniepokojonaMama

Dziewczyny powiedzcie co myslicie, jestem w 2 ciazy pierwsza zaczela sie odejsciem wod plodowych i po 8 godzinach porodem sn. teraz jestem w 39 tygodniu mam twardniecie brzucha juz od 28 tygodnia co u mnie jest normalne .W piatek mialam skurcze takie jak przy 1 porodzie wiec pojechalismy do szpitala tam na badaniu wyszlo juz rozwarcie 3-4 cm po 10 godzinach to samo rozwarcie skurczy brak wiec wrocilismy do domu co 2 dni jezdzimy na ktg i badanie rozwarcia wczoraj zero skurczy rozwarcie to samo.Dzis rano zalwazylam na wkladce brazowe plamki ,jak by sluz brazowy co to moze byc?.W pierwszej ciazy nie zalwazylam zeby odchodzil mi czop ani nie mialam plamien odrazu odeszly wody ktore byly przezroczyste.Czy powinnam jechac do szpitala z tymi plamieniami ? nie mam skurczy narazie zadnych.

Gość kuki123
wyglada na czop poród blisko

u mnie 1. poród to też było odejście wód i po 10 godz. narodziny córci... drugi poród... hmmm... przez ostatni tydz. miałam dość mocne skurcze, które jednak przechodziły... do tego plamienia takie jak u Ciebie... w końcu pewnego dnia pojechałam do szpitala, tam stwierdzono rozwarcie takie jak u Ciebie i już mnie nie odesłali, bo podczas badania położna przebiła mi pęcherz i wtedy to już była jazda bez trzymanki... od przebicia pęcherza do narodzin córci minęła niecała godzina...

Gość ZaniepokojonaMama
Fafinette mam nadzieje ze za takie chamskie teksty zlo wroci do ciebie jak to zawsze bywa..

proponuję ignorować to coś powyżej... autorko jesli chesz już urodzić, masz w szpitalu kogoś znajomego to myślę, że i w Twoim przypadku wystarczyłoby przebicie pęcherza... ja powiem szczerze miałam juz dość chodzenia z solidnymi skurczami, plamieniami, które nie miały ciągu dalszego... z drugiej strony nie jesteś jeszcze po terminie, więc jak wytrzymasz to czekaj na aż natura zadecyduje kiedy...

Gość Fafinette
już się boję:( :D🖐️

Gość ZaniepokojonaMama
mi juz w piatek dali spray do nosa na wywolanie skurczy bo mi zanikaly i spray to najdelikatniejsza metoda tak czy tak nic nie dala bo skurcze ustaly jutro ide na kontrole boje sie wywolywania co do pecherza to ostatnio mowila ze maly ma tak gowke na dole ze nie maja jak go przebic

Gość ZaniepokojonaMama
upppp