Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghghgiiiii

Facet u psychologa...

Polecane posty

Gość ghghgiiiii

Warto zacząć, że zerwałam ze swoim męzczyzna, rok bylismy razem, ma problemy z klamaniem i ogolnym niedowartosciowaniem, teraz biega za mna i prosi o druga szanse, sam zaproponowal ze uda sie do psychologa. Już sama nie wiem co robić, boje się ze to nic nie da, ze te wizyty u specjalisty pojda na marne. Juz sama nie wiem czy dac mu druga sznse czy nie, widze zechce sie zmienic ale czy jest to szczere? nikt mi tego nie powie i dopiero czas moze to pokazac....czy ktos mial przypadek ze wizyty u psychologa pomogly w naprawieniu waszych zwiazkow? czy zmienilo sie na lepsze?

Gość baba pirotechnik
jeśli chce się zmienić i znajdzie dobrego specjalistę to efekty na pewno będą. problem w tym kiedy one przyjdą i jak długo tak wytrzymasz ;) mój facet ma zaburzenia osobowości, dopiero po trzech latach terapii mogłam powiedzieć, że jest nam zajebiście :P

Gość ghghgiiiii
A mój ma problemy z kłamaniem, naprawde klamie na temat wszytkiego, np. cos jest rozowe a on powie ze jest niebieskie bo mu tak bardziej pasuje, naprawdę nie wiem czy psycholog w takim przypadku pomoze

Gość ghghgiiiii
Nikt się nie wypowie??