Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolgak

Czy to możliwe, żebym była w ciąży ?

Polecane posty

Mam problem i mam nadzieje, ze któraś z was mi pomoże. Ostatni okres miałam 24.09.2010. I do tej pory nie miałam nawet plamien. Sex uprawiam bez zabezpieczeń, ale zwracam uwagę na dni plodne. Tylko ze dzisiaj zrobiłam kalkulacje i wyszło mi ze ( jak bym miała normalnie okres w pazdzierniku ) to uprawialam sex w dni plodne ale czy to możliwe żeby mieć dni plodne jak nie miało się okresu ? Sama nie wiem co myśleć. Powinnam zrobić test ?

Gość alaaa ma kotaaaa
ooo matko a gdzie Ty te dni płodne obliczasz w kalkulatorze na necie ? Owulacja może wystąpic później przez co cykl się wydłuża . Jeśli się nei obserwujesz głupim wyliczaniem dni płodnych nic nie zdziałasz. A szanse na ciąże są duże.

Obliczam te dni na podstawie wskazówek ginekologa. Tylko hmm zastanawiam się czy mogę być w ciąży, bo po okresie we wrześniu nie uprawialam sexu w dni plodne. Sama już nie wiem. Mam 20 lat i chc mieć dziecko ale nie chce się nakrecac bo jeszcze się rozczaruje :(

;(((( nie wiem o co chodzi zrobiłam test firmy quixx test i wyszedł ujemny :( o co może chodzić ?

Gość fffdddsss
stres, zmiana otoczenia/klimatu/trybu zycia, choroba ew. test nie jest na tyle czujny by wykryc ciaze -zrob bete

Powinnam mieć okres ok 18.10. Bo miałam regularne co 28 dni. Stesow nie mam, chora nie jestem. Czuje się jak przed okresem. Piersi mnie bolą. Coś jest nie tak.

Spróbuje jeszcze rano zrobić test jak nie wyjdzie to będę musiała iść do ginekologa :( powoli zaczęłam mieć nadzieje ze się udało :(((

ja w Twoim wieku też miałam taką sytuację... po prostu @ mi sie zatrzymał choć wcześniej miałam go regularnie co 28 dni... a wtedy dostałam go dopiero po ok. 40... w ciąży nie byłam, wg lekarza było to jakieś zachwianie hormonalne...

Tylko ze ja byłam jakoś 4 miesiące temu u ginekologa na wizycie kolntrolnej i wszystko było ok. :(

u mnie też zawsze wszystko było ok... a nie wyjeźdżałaś gdzieś ostatnio? bo często zmiana klimatu ma taki wpływ... u mnie po dłuższym pobycie nad morzem zawsze troszkę się cykl rozjeżdża...

Nigdzie nie wyjezdzalam :( zobaczymy jutro rano jeszcze jak powtórzenia test. Dziękuje za odpowiedzi :*