Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania57858

Jak załatwić rozwód ????

Polecane posty

Gość ania57858
jezu 38

Gość yyyertyz
a przed ślubem nie byłaś biedna?

Gość ania57858
nie raczej nie ale pokłóciłam się z rodzicami i nie wrócę do nich

Gość o matkooooooooo
napisz odrazu ze wyszalas na sponsoring a fecet sobie pocupcial. nic nie wygrasz bo nie pracujesz pewnie jestes typowom utrzymanko i ruchadelkiem

Gość yyyertyz
takie przypadki niestety jak ten się zdarzają dosyć często

Gość yyyertyz
mojej znajomej mąż chce odebrać wszystko po 10 latach małżeństwa, 2 dzieci, oboje równorzędnie pracowali, tutaj bym jak najbardzie była za tym aby sąd orzekł na jej korzyść, ponieważ to on zostawił rodzinę dla... ale w Twoim przypadku po prostu na miejscu sędziego nic bym Ci nie przyznała i byłoby to sprawiedliwe

Gość ania57858
haha bez przesady a noclegownie odpadają i on nie wie że wyszłam za niego dla kasy bo by ze mną nie był i nie traktuje mnie instrumentalnie

Gość ania57858
nie znacie całej sprawy więc nie mów od razu że nic mi się nie należy

Gość yyyertyz
wg prawa niewiele Ci sie nalezy, tylko to co po ślubie a i tym może sie z tobą nie podzielic

Gość ihaaaaaaaaaaa
sad szybko wyczuje ze wyszlas tylko dla $ a teraz chesz rozwodu.

Gość yyyertyz
a ile lat jesteście po slubie?

Gość yyyertyz
ihhhhhhaaaaa ma rację

ale ci się nie należy:) owszem jeśli to alkoholik, sadysta i masz na to dowody mogłabyś coś ugrać ale tak po prawdzie....każdy cię zapyta dlaczego mimo wszystko z nim byłaś nie łączyło was dziecko ( chyba, e zaraz się okaże, że dziecko macie) 1,5 roku to trochę mało jak na robienie z siebie ofiary czy współuzależnionej no i dowody! liczą się dowody

Gość ania57858
półtora roku jezu mówię wam ale on mnie wykańcza jak tak dalej pójdzie to do 25 nie dożyje

ale czym cię wykańcza? szydełkuje i swoimi "pracami" oblepia wam całą chałupę?:P

Gość ania57858
zero dowodów na cokolwiek i zero dzieci chyba że jego syn z poprzedniego małżeństwa

Gość ania57858
hahaha jasne cały dzień szydełkuje na forum nie pisze się takich rzeczy

Gość ania57858
No dobra to byla prowokacja a jak tego nie widzicie to jestescie slepi. hahahahaha

no to i zero korzyści z rozwodu tak czy owak możesz mimo wszytko próbować wnieść o alimenty na siebie na czas studiów ostatecznie wiążąc się z tobą wiedział, że nie pracujesz a zamierzasz studiować a jakimś tam małżeństwem jednak byliście

Gość ania57858
spierdalaj podszywie

no fakt a to, że każdy wspomniał, że to pewnie prowo to już mniejsza z tym:)

Gość ania57858
chyba nic innego mi nie zostało jak nie rozwodzić się :)

Gość jjjjjjjjjjj jjjj
jezu, blondynka czy nie niezle tepa strzala z Ciebie. Sad g** bedzie obchodzic ze on Cie wykancza chyba ze masz jakies dowody na to, ze on popelnia jakies wykroczenie w traktowaniu Ciebie. I masz 20 lat, rodzine wiec majatku nie dostaniesz bo macie mega krotki staz i powody slubu dla sadu bylyby bardziej niz oczywiste. Sad Ci da do zrozumienia ze z rodzina mozesz sie pogodzic a jestes takze zdolna isc do pracy. Wiec nic od mezulka nie wyludzisz, bo trzeba bylo wyjsc za maz z milosci a nie dla kasy to bys sie teraz nie meczyla. Jezu skad sie takie ulomy biora :| debil swoja droga ze nie podpisal rozdzielnosci majatkowej biorac pod swoj dach takiego pasozyta

e tam jak sobie wziął na wychowanie dziecko a nie prawdziwą partnerkę to tak ma jak chciał:) już nie ważne czy to prowo ale takie szopki się zdarzają związek bogatego pana w wieku średnim i cycatej nastoletniej blondi a potem płacz i zgrzytanie zębów:)

Gość jhgbvncd
jakkolwiek Cie traktuje zaslugujesz na to tepa materialistko !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Popierdolilo Ci sie we lbie to cierp, mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie coraz gorszy !!!!!!!!!!!!!! I ze zacznie Ci liczyc kase bo jestes nikim wiecej jak tepa pazerna suka !!

Gość ania57858
nie jestem pasożytem chciała mieć młodą żonę to jego sprawa i dlaczego wy obrażacie ludzi nawet mnie nie znacie co z wami zazdrość czy nie wiem co

Gość jjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjj
Racja, oboje sa siebie warci. No i ma chlop nauczke ze nastoletnich plastikow sie do domu nie zaprasza a tym bardziej do usc

Gość jjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjj
hahahaha zazdrosc o co ? O glupote? o to ze wyszlas za maz dla pieniedzy? Faktycznie, jest czego zazdroscic. Hmm chyba ze mowisz o tym 'ogromnym' majatku ktory dostaniesz przy podziale majatku