Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barthj

CHCE ODEJSC...ON CHCE SIE ZABIC...

Polecane posty

Nie rozumiem ludzi tak slabych emocjonalnie....ja nigdy bym sie nie zabila.DZis jest zle ale jutro..czy za tydzien rok...moze byc lepiej

Gość Sir Paździoch
Jak to mówią -"największe dziadostwo masz zawsze przez babę" :(

Gość znowu ty
no to hardkorowo :classic_cool:

Gość takie tam duperele
A co się tak tym swoim chłopem przejmujesz? Przecież nie myślałaś o nim pieprząc się z bogatym staruchem! Jesteś smętnym qrwiszczem a odgrywasz tutaj świętą Teresę :)

Gość wredna krowa rozpłodowa
skąd teraz te skrupuły u ciebie?!? zdradziłaś! chcesz odejść -zrób to!!!

Gość a co cie on obchodzi?
frajerem przejmujesz sie?

Gość panna_z_dzieckiem
Dziewczyno nie wymieniaj siekierki na kijek.

"przed bogiem przysięgałaś" :D:D:D Ja pierdole, ale ciemnogród w tym kraju żyje 🖐️ Chuj, odkochała się. Nigdy nie jest to wina tylko jednej strony. Na pewno źle robiła, że aż przez rok to ukrywała, ale dobrze, że w końcu to powiedziała. I ma prawo ułożyć sobie życie tak jak ONA CHCE, zmienić partnera nawet jeśli to już jej mąż. Ma z nim być na siłę, skoro go już nie kocha? Tym bardziej, skoro u jej męża dochodzi szantaż emocjonalny, groźby, że się zabije to JAK NAJSZYBCIEJ niech od kogoś takiego ucieka, bo to jest choroba psychiczna :) Najlepiej szukaj pomocy u jego rodziców i psychologa, lecz pod żadnym pozorem z nim nie zostawaj.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne
Ma prawo się puszczać jak zwykła dzifka, do tego za pieniądze starego piernika jak pospolita qrwa i układać sobie swoje życie jak chce. Nie ma prawa oszukiwać, zdradzać i rozpierdalać życia człowiekowi, któremu OBIECYWAŁA uczciwość i swoim dzieciom, które przy rozpadzie rodziny dostaną najbardziej po doopie. Tylko debil kieruje się w życiu swoimi genitaliami i kasą jeleni :)

Nie wierze w to co piszesz.. macie 2 dzieci a on chcial sie zabic bo ty go zdradzasz? jesli juz to jak mozesz mowic ze dzieciom bedzie lepiej?! za pieniadze od swojego kochasia nie kupisz dzieciom milosci ojca. wzielas slub bo tego chcialas, masz dwojke dzieci, nie badz egoistka idz z mezem na terapie. dlaczego twoje dzieci maja ponosic konsekwencje twoich czynow? po za tym 3 lata bieda ci nie przeszkadzala a teraz na kase lecisz. polepsz swoj status materialny wlasnymi umiejetnosciami a nie nowym kochasiem!

To po co cała szopka z małżeństwem, skoro nie można razem przejść przez problemy, pokombinować, żeby polepszyć swój byt? Dziewczyno, jesteś odpowiedzialna za siebie, facet nie ma cię utrzymywać. Żal ci, że macie mało kasy? No to zarób więcej! Dlaczego oczekujesz, że ktoś polepszy ci byt? W ogóle jak ty to piszesz - nie "zakochałam się po prostu, nie umiem bez mojego kochanka żyć, a miłość do męża wygasła" tylko "on jest majętny, czuły dla mnie i chce mi tyle dać" - skrajny materializm! Ten mi nic nie daje, a ten mi daje więcej... A co z miłością, emocjami? Poza tym jak to sobie wyobrażasz, zabierzesz dzieciom ojca i dasz im nowego, lepszego, bo kasiastego? A one będą szczęśliwe, bo - jupi! - mają nowy komputer? To albo prowo albo jakaś makabra...

Gość sandra i brajanek
krutko i na temat moj facet smsuje z innymi kobietami czyli uprawia z nimi wirtualny sex ma konta na przerurznych portalach erotycznych np. erodate trwa to od 4 lat ja juz nie daje rady tak zyc a jak chcem odejsc to wali glowa o sciane tak ze echo sie odbija i leje sie krew lub bize nuz chce podciac sobie gardlo lub zyly i robi to jesli schowam noze to polyka wvniebezpiecznych ilosciach ketonal a najgorsze jest to ze potrzy na to nasz 5letni synek ze strachu sie trzesie i placze blagam doradcie mi cosv