Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie odmawiam

ja nie odmawiam

Polecane posty

Gość ja nie odmawiam

Ja bardzo rzadko odmawiam sexu mężowi ( tylko w wyjątkowych sytuacjach) a mimo to mam bardzo mało sexu. On chyba czeka, że ja go nakręcę, ale ponieważ mnie bardzo mało się mna interesuje i prawie mnie nie dotyka, to ja nie mam ochoty i koło się zamyka... frustrujące jak czytam o kobietach, których mężowie namawiają na sex to aż mnie dziwi, mój mnie nie namawia

Gość paki
Widzę że masz gorący temperament, pozazdrścić tylko,

Gość ja nie odmawiam
co z mojego temperamentu, jak jest uśpiony

Gość paki
Uwierz mi, wielu facetów szuka takich kobiet jak TY

Gość lustrzane odbicie
Twoja sytuacja wcześniej czy później spowoduje silną frustrację. Albo poważnie i konkretnie zabierzesz się za problem, albo szukaj innego faceta. Szkoda czasu i marnowania życia

Gość ja nie odmawiam
a mi się marzy facet który mi pokaże, że jest na mnie napalony, który mnie nakręci, a potem to ja już mam ochotę na wiele. A mam takiego, co to się położy i czeka nie wiem na co, a mi emocje nawet nie podskoczą

Gość ja nie odmawiam
myślę, że już mam tą frustrację

Mysle ze twoj facet trzepie kapucyna albo dyma jakies blachary na boku dlatego nie ma ochoty. Krotka pilka, jesli jestes atrakcyjna a on nie chce to jedno z dwoch powyzszych jest rozwiazaniem problemu.

Gość paki
może mógłbym pomóc jakoś ? Nieskromnie polecam się .

Gość lustrzane odbicie
Autorko zasługujesz na mega przyjemność za chęć i gotowość a skąd piszesz? Można by zaradzić temu w sensowny i skuteczny sposób:)

Gość ja nie odmawiam
dziękuję za miłe słowa i chęć pomocy ;-) Nie wiem czy mąż ma inne kobiety, nawet nie wiem czy chodzi o to, że w ogóle nie ma ochoty myślę, że gdybym codziennie go zachęciła i sie postarała to też by mi nie odmówił. jednak brakuje mi jego jakiejś inicjatywy, chce czuć, że mnie chce Mo że oboje jesteśmy z tych co to lubią jak się ich podkręci. Może to moja wina, bo ja należę do tych kobiet, co to ich kręci jak facet ich zaczepia, podkręca jestem atrakcyjną kobietą, wiem ze podobam się innym facetom i często mnie "zaczepiają" i wtedy nawet od niewinnych takich zaczeoek juz mi czasami adrenalina skacze a jak jestem ze swoim, to on nawet nie wie jakie mam majtki na sobie i czy je mam wogóle, a dodam, że najczęściej chodzę w spódnicy

Gość lustrzane odbicie
Chyba nie chcesz potwierdzać smutnych statystyk w których wiele kobiet kręci facet źle ją traktujący!!!

Gość ja nie odmawiam
widzę, że głównie panowie tu zaglądają... tak widać temat sformułowałam ;-) więc powiedzcie mi panowie, czy większość z was oczekuje właśnie od kobiet, że to ona was zachęci do sexu, że będzie do was się przymilać, zaczepiać? Ja nie mam nic przeciwko temu, lubię dawać przyjemność facetowi i okazywać mu swoje zainteresowanie, ale nie umiem niestety tego robić, jeśli nie widzę czegoś takiego od faceta blokuję się wtedy i wolę w ogóle sexu nie mieć

Gość paki
jeśi chcesz poczuć adrenaline daj znać, nie będziesz żałowac tylko wspominać ale to później

@ja nie odmawiam, jako samiec, plec brzydsza a zarazem silniejsza to ja atakuje i zdobywam. Facet jest zdobywcą, facet powinien sprawic aby kobieta poczula sie atrakcyjna i pożądana. To lezy w naszej naturze i tak byc powinno. Leniwe chuje co leza i czekaja az kobieta sie nimi zajmie są bledem ewolucji i jedynym ratunkiem dla nich jest utylizacja albo zmiana plci. Moze ostro i dosadnie ale tak to wyglada. Teraz niestety mamy pokolenie nażelowanych pedałów i wielbicieli justina bibera co niezbyt sprzyja spotkaniu prawdziwego mezczyzny/zdobywcy.

Gość paki
Inicjatywa nie powinna wychodziś ciagle od jednego z partnerów. Może macie jakieś inne kłopoty które wpływaja na wasze pożycie. Może trzeba porozmawiac na ten temat powiedzieć mu co cię boli i ustalić jak temu zaradzić.

Gość lustrzane odbicie
Ja lubię przymilanie się, inicjatywę kobiety i prowokacje. Dokładnie to samo robię w stosunku do niej. Kwestia tylko kiedy, gdzie i jak:) Wystarczy mieć pociąg, trochę siły i wyobraźnię a zastanawiać się nie ma nad czym i to zbyt długo

Gość ja tam uwazam ze lepiej jak ko
bieta atakuje .. jak facet klepnie kobiete w tyłek to dostanie z liscia albo z kolanka w jaja , a jak kobieta klepnie faceta w tyłek to on nic jej nie zrobi . FAceci maja mniejsze pole do działania , bo jesli sa napaleni to kobiety uwazaja ich za zboczencow .

Gość ja tam uwazam ze lepiej jak ko
rowniez kobiety moga atakowac odsłaniają piersi czy zakladajac skepe spodniczki lub obcisłę spodnie .

Gość ja nie odmawiam
ja akurat lubię klepanie po tyłeczku, co nie oznacza, że od każdego, ale coś takiego mnie kręci Podoba mi się wypowiedź ostrego meksykanina o tym zdobywcy, tak lubię napewno wiele różnych spraw nakłada się na tą sytuację, ja też na pewno nie jestem bez winy, bo zawsze ta wina leży po obu stronach. Ale co poradzę na to, że chce tej adrenaliny, tego pożądania, tego mocnego męskiego chwytu, tej seksownej męskiej siły... och.... trzeba chyba trafic na odpowiedniego faceta aby się dopasować

Gość Małgosia_mezatka_34
A ja zachęcam męza w ten sposób, że wystawiam dupcię a on bardzo lubi mnie penetrować dłonią do końca, tez w dupcię mi wsadza różne duże przedmioty, a to mnie strasznie podnieca, jak czuję dużo w odbycie, i ten zapach mnie nęci bardzo.

Gość paki
chcesz adrenaliny, poczuć wiatr we włosach, dreszcz emocji, chwilę zapomnienia itp zaporaszam na jakiegoś priva,@

Gość lustrzane odbicie
No to troche dałaś d..., bo interesuje cie typ zdobywcy-samca z tendencją do macho. Takiego trzeba wybierać, bo wątpię żebyś ze swojego faceta zrobiła ogiera

Gość ja nie odmawiam
z "cudzym" facetem łatwiej o adrenalinę, trudniej ze swoim

Macho drazu, bełkot. Facet nie musi byc macho aby był prawdziwym facetem z krwi i kosci. Jak czytam wasze niektore wypowiedzi niedobrze mi sie robi. Zmanierowane towarzystwo pragnace tylko brac brac i brac a dac od siebie to kurwa co?

Gość lustrzane odbicie
no to działaj a nie klikaj tylko:) Poza tym wierz mi, że o adrenalinę ze swoim partnerem również łatwo jeśli jest odpowiednią osobą

Gość ja nie odmawiam
bez przesady z tym macho jest różnica między typowym macho fajnym namiętnym seksem z werwą ani bólu nie lubię ani zbytniej przemocy, ale ikrę w facecie i owszem

Hej "ja nie odmawiam". Gdzie takie kobiety jak Ty? Dobrze słyszeć, że Ty namawiasz. A już mi się wydawało, że jestem molestantem erotomanem :P Ale to prawda, że trzeba trafić na odpowiedniego faceta. Nie zawsze też związek/serce i namiętność/pożądanie idą w parze. Takie życie...

Gość paki
uciekac muszę , obowiązki wzywaja więc nieodmawiająca kobieto jesli masz ochotę poplotkować poza kafeterią zapraszam bachus.bachus@wp.pl