Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid16ooo

Przykra Wiadomość !

Polecane posty

Gość Dawid16ooo

hej ; ) mam na imie Dawid i mam 16 lat.. Prosze was o pomoc ! Powiedźcie mi co mam zrobić ! Otóż poznałem dziewczyne około 4 dni temu, znaczy sie wcześniej już ją znałem bo chodziła z moim kolegą ale od 4 dni poznałem ją bliżej. Już od początku mi sie podobała. 3 dni temu odprowadziłem ją do domu, rozmawialiśmy u niej na klatce, przytulaliśmy się i nawet całowaliśmy, myślałem że coś z tego będzie.. a dziś rano dowiedziałem sie że ma chłopaka od wczoraj... Nie moge o tym przestać myśleć, przecież pisaliśmy do siebie codziennie słodkie smsy i wgl... Prosze was co ja mam zrobić :( ?? Nawet nie wiem z kim ona teraz chodzi.

Gość Dawid16ooo
no okey, też już nad tym myślałem, ale wciąż zastanawia mnie, jak ona mogła mi to zrobić.

Gość siubidubidu
może jakaś niezdecydowana, tylko po co Ci robiła nadzieję; a ma tyle samo lat co Ty?

Gość oluskaaaaa
moze to Ty jestes jej chlopakiem tylko jeszcze o tym nie wiesz?:P

Gość Dawid16ooo
tak, ma tyle samo. Nie to niestety nie ja, dowiedziałem sie jak na razie że jej chłopak ma na imię Wojtek.

Gość siubidubidu
a nie możesz do niej napisać smsa i zapytać dlaczego tak zrobiła? albo spotkać się? przynajmniej miałbyś jasną sytuację

Gość Dawid16ooo
Zła Anno, właśnie że mi zależy bardzo i chce sie dowiedzieć, ale na razie nie mam jak

Gość Dawid16ooo
siubidubidu nie jestem zbyt pewny siebie żeby sie jej zapytać :(

Nie wysyłaj jej żadnych smsów z pytaniem- dlaczego! Uzna Cię za ofiarę losu, który po kilku spotkaniach stracił głowę. Nie, nie, nie. Żadnych głupich pytań.

Gość Dawid16ooo
no wiem właśnie.. dzięki Aniu ; )

Gość siubidubidu
to napisz sms,będzie Ci łatwiej:) zapytaj czy sobie z Ciebie zażartowała te kilka dni temu,bo dowiedziałeś się teraz,że ma chłopaka

Gość czy ona ma
na imie Lena??????????

Gość spotkajsie i porozmawiaj
najlepiej tak sie dowiesz:-)

Gość siubidubidu
Zła Anna-nie przesadzaj, chłopak ma prawo wiedzieć i tyle, przynajmniej nie będzie sobie później zaprzątał nią głowy jeśli jest tego niewarta i szybciej się otrząśnie, a nie będzie żył złudzeniami; młody jest-da sobie świetnie radę

Gość Dawid16ooo
To nie jest Lena.

Ale co mu da, że zapyta dlaczego? Przecież nie trzeba pytać w takiej sytuacji. Liczycie, że co ona powie? Że tarota układała i wyszło, że ma wybrać drugiego? Wiadomo, że z jakichś tam względów jej przypasował, ewentualnie szybciej poprosił "o chodzenie". Więc po co pytać dlaczego...

Gość Ulka94
też chciałabym miec taki problem:(

Gość Dawid16ooo
własnie też mi sie tak zdaje że poprosił o chodzenie szybciej, a ona sie zgodziła, bo była nie pewna czy ja sie zapytam.. No ale ja wole zawsze bliżej sie poznać

Gość Dawid16ooo
Ulka 94 a co w tym fajnego hm ??

Gość siubidubidu
właśnie dlatego,żeby się otrząsnął szybciej i nie piszę mu,żeby zapytał dlaczego tamtego wybrała,tylko czemu z niego zażartowała i zrobiła mu nadzieję; może chociaż przez chwilę będzie jej głupio...

Gość Ulka94
Myślę, ze powinienes się z nią spotkać i pogadać tak na luzie, nie pytaj jej od razu o to dlaczego jest z innym chłopakiem, tylko tak w trakcie rozmowy podpytaj np. Słyszałem ze chodzisz z Wojtkiem?? ona: Tak Ty: Wiesz, myslałaem że mnie polubiłas... Ona powinna to jakoś wyjaśnić

Gość Ulka94
bo ja mam gorszy problem niż Ty, a tez mam 16 lat

Dawid, weź po prostu poczekaj i przyjrzyj im się. Pisanie do niej będzie najżałośniejszą rzeczą jaką zrobisz. Zresztą niezła z niej latawica. ;)

Gość siubidubidu
Anno-przynajmniej w jednym się zgadzamy:) "latawica"-chociaż ja bym to inaczej nazwała ;)

Gość Dawid16ooo
no oki ; ))

Gość Ulka94
Chłopakom to zawsze jest lepiej w zyciu. Dziewczyny zawsze mają gorzej, chociazby z ta ciążą. Mój chłopak tez ma 16 lat i pewnei w niczym mi nie pomoze jeśli okaże się, ze jednak jestem w ciązy. A ja? Będę musiała wszystko wziąć na siebie:(

Gość Dawid16ooo
skoro mówicie że to latawica to sie z wami zgodze, no bo jaka normalna dziewczyna tak robi ? Myśłe że mi to po pewnym czasie przejdzie, już coraz bardziej uświadamiam sobie że ona nie jest raczej togo warta.. Ale musze sie po prostu dowiedzieć DLACZEGO?

Gość ghjjgj
może na litosc ją jakis wziął romantyczne wczoraj przy ' świecach' :o