Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhgbjnj

piekarnik + płyta gazowa

Polecane posty

Gość hjhgbjnj

Jak to jest z tymi piekarnikami i płytam do zabudowy? Czy mogę kupić np. jakiś piekarnik Boscha i do do tego obojętnie jaką płytę gazową, czy też trzeba to jakoś odpowiednio dobrać do siebie? Chcę kupować w sklepie internetowym, więc nie mam się kogo zapytać. A tak w ogóle to myślałam o piekarniku Amica retro EBR 7331W, ale nie wiem co zrobić, bo nie jestem osobą zbyt majetną. Dlatego zastanawiam sie nad kupnem piekarnika i płyty ze stali.

Gość hjhgbjnj
????

Gość skfjfjaslkf
Jak to nie masz się kogo zapytać-możesz iść do sklepu i niech ci wytłumaczą sprzedawcy co i jak.Przecież nie musisz zaraz od nich kupować. A jeśli chodzi o mnie to wydaje mi się że muszą być tej samej firmy-chociaż mogę się mylić.

Gość hjhgbjnj
problem jest taki, że mieszkam w małej pipidówie i tutaj nie ma takiego sklepu. a najbliższy jest kilkadziesiąt kilometrów dalej. To, że tej samej firmy, to wiem, ale chodzi mi o typ.

Gość skfjfjaslkf
Nie wiem nie jestem w temacie więc nie będę cię w błąd wprowadzał. Poszukaj jakiegoś forum AGD to może coś tam znajdziesz.Albo się przejedz do tego sklepu.