Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makoom

dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość makoom

Witam Wszystkich :) Chciałbym Was prosić o radę.. 1,5 miesiąca temu poznałem bliżej kumpele z pracy. Ona lat 21, ja mam 27. Od pierwszego wspólnego spotkania przyciągneło Nas do siebie to że miło nam się spędza razem czas , ale także zobaczyłem w niej miłosną iskierkę, która mnie zauroczyła. Potem widywaliśmy się co weekend, wspólnie spędzając miło czas :) - przeważnie zostawała u mnie na noc wtedy też od niej zaczęłem słyszeć słowa że zaczyna coś do mnie czuć. Stwierdzała, że mnie uwielbia, że jestem dobrym miłym facetem. Dziwiło mnie tylko od początku to że nie miała ochoty nigdzie wychodzić (kino, imprezy). Jako, że domatorem raczej nie jestem proponowałem kilka razy opcję wyjścia, ale zawsze odmawiała. Dodam tylko, że Ona też nie jest typem Domatorki - ale nie chce mi powiedziec dlaczego nie ma ochoty wyjść.. ..ale nic przystawałem na propozycję zostania w domu, obejrzenia 2-3 filmów, pieszczoty, zbliżenia itd.. Poza tym bardzo często do siebie piszemy (tylko sms) no i dzwonimy do siebie i jest śmiesznie.. Od jakiegoś tygodnia stwierdziła, że nie ma czasu żeby się ze mną spotkać ii spotkamy się dopiero 11 listopada , kiedy każde z nas ma dzień wolny.. Jej podejście mnnie zdziwiło, ale spoko nie ma czasu to nie. Dalej do siebie piszemy, dzwonimy itd ale jednak czuje, że coś w niej siedzi.. i zaczęłą mieć taki stosunek obojętny.. nawet żadnego drobnego prezentu nie chce ode mnie przyjąć, stwierdziła że nic ode mnie nie chce..a sam dostałem od niej misia z opisem "myślę o tobie".. Sam niewiem co mam myślec.. bo np wczoraj napisała mi że bardzo tęskni i cieszy się ze jestem przy niej, czuje takie fajne uczucie.. Tak mi pisze ale jak proszę o jakieś spotkanie, to odpowiada, że NIE.Może za dużo myślę - niewiem- ale zalezy mi na niej i sam niewiem co zrobić, czy dalej ciągnąć tą znajomość i brnąć dalej w uczucie czy .. zakonczyc ten temat.. help

Gość makoom
pomóżcie ;)

Gość madzinka190
Albo dziewczyna się Ciebie wstydzi (chodzi o wiek), lub też możesz być dla niej wypełnieniem wolnego czasu, bo nikogo obecnie nie ma. Na 90% nie chce się z Tobą wiązać na poważnie.

Gość sensua
a czy jest taka opcja, że ona ma kogoś?

Gość Zuzanna Aamelia
Zakoncz ten temat

Gość kinga 30
Jak na mój gust, to ona kogoś ma. Teraz akurat przyjechał na święta, to jest z nim, ale 11 już wyjedzie.. :O

Gość kinga 30
Student zapewne... :O

Gość xnskljcnlnl
mialem identyczna sytuacje i powiem tylko ze ona kogos ma wiec jak najprendzej daj sobie z nia spokuj bo bedziesz cierpial tak jak ja cierpialem P.S. do kobiet dlaczego wy takie jestescie co sie z wami porobilo jestescie dozo gorsze od nas facetów ;/ w glowie wam zdrady romanse bogaci przystojniacy majacy was gdzies myslacy tylko o was jak o jednej nocy a tacy pozadni uyczuciowi mezczyzni i przedewszystkim tacy ktorzy o was by dbali i was niezdradzili sie marnuja i cierpia w samotnosci Z góry przepraszam kobiety ktore sie uraża i zaznacze tez ze nie wszystkie takie sa ale niestety nie oszukujmy sie wiekszasc :( a to smutne i przykre :(

Gość myszunia 75378
hmmmm

Gość myszunia 75378
Powiem Ci,że na 100% ona ma kogos..daj sobie z nia spokoj bo widac od razu ze dziewczyna chce grac na dwa fronty,przykro mowic:ale zapomnij o niej..

witam,. kurde nie moge nie odp na ostatni komentarz...jej nie wiem co sie dzieje z tymi babkami...*) serio chociaz sama jestem kobieta nie mam pojecia ...to ja szukam kogos do przytulenia a któraś sie bawi uczuciami ...ah tak to juz chyba jest..pozdrawiam

a co do temtu ,...to poprsostu pogadaj z nią szczerze..jak bedziesz widział ze cos kręci to masz juz odp...tyle..powodzenia

Gość mhyyhh
tak jak wyzej ma kogoś na stale a ty jesteś tylko zabawka.