Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa25

miłość, partner...

Polecane posty

Gość onaa25

Witam... jestem sama i jest mi bardzo źle. Znajomi wokół szczęśliwi, spotkali już swoje drugie połówki. A ja ciągle sama. Czy w tym wieku (25 lat) mam jeszcze szansę, by poznać tego jedynego, poczuć to...? Jak było z Wami. Wiem, może trochę infantylny temat. Ale potrzebuję chyba wsparcia:(.

Gość Nataleczkaaaa
Wiem, co czujesz. Dzis ciezko i trudno poznac kogos wartosciowego,ale nie poddaaj si ei przede wszytskim nie mysl o tym. Przyjdzie...

Gość nie załamuj mnie
a cóż to za wiek? :P

Gość Nataleczkaaaa
Mloda dziewczyna i wlasnie dlatego sie zalamuje

Gość van helsing 1111
Doskonale Cie rozumiem :(

Gość onaa25
najchętniej poznałabym jakiegoś czarnoskórego rosłego chłopaka i wyjechała z nim do londynu

Gość onaa25
oczywiście, już jakiś złośliwiec musiał skorzystać z okazji i się podszyć... zgłoszone do usunięcia:)

Gość onaa25
Liczyłam, że przeczytam jakąś historię, która mnie podniesie na duchu. A tu lipa, ech...

Gość co za downy:|
ona 25, ja mam 24 i tez jestem samotna, trza sie z tym nauczyc zyc i tyle, a jezeli bedzie ci dane to nie znasz dnia ani godziny...

Gość onaa25
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość onaa25
Nauczyć sie z tym żyć? Ale tak jest strasznie źle...

Gość mam 23 l
i też bez faceta :( takie życie...

Gość onaa25
Mam potrzebę się wygadać, gdziekolwiek, komukolwiek. Jakiś czas temu odrzuciłam faceta, który mnie kochał, którego ja kochałam. Z powodu jego wad, poważnych... z powodu tego jak mnie traktował. Teraz strasznie tęsknię, chyba ciągle kocham.. spotykam się z innymi, ale to nie to. Dla tamtego już nie jestem ważna. Zabiłam w nim to uczucie, jest teraz z inną. Boję się, że to był ten mój jedyny. Że tego więcej nie poczuję. Trudne to wszystko:(

Gość onaa25
Był cudowny, tylko alkohol, trawa... nie miałam siły do tego. Po rozstaniu obiecywał, że to rzuci, że ja jestem najważniejsza... trwało to niecały rok, takie błaganie i obiecywanie, aż poznał inną, ja mu nie umiałam już dać szansy. Przy niej podobno nie pije, nie pali, stał się odpowiedzialny... A ja... chyba żałuję, że nie umiałam być z nim. Teraz bym chciała. Nie umiem zabić uczucia. Nie umiem zakochać się w nikim z kim się spotykam. Nikt nie jest taki jak on... A co dopiero pokochać. Chyba popełniłam błąd życia. Nie doceniłam tego co miałam. On teraz jest szczęśliwy, ja smutna, sama... Widocznie taka kara...

Ja mam 23 i po 5 latach dzisiaj zakonczylam moj zwiazek przez alkohol wlasnie... I tez nie wiem jak mam dalej zyc bez niego .. sama sie budzic i zasypiac.... :((

Gość natuska85
Żadna kara, po prostu Tobie kto inny jest pisany. Nie można się załamywać. Nie masz też powodu się obwiniać o nic. Po każdej curzy wychodzi w końcu słońce.

Gość onaa25
Martka1987 przykro mi... 5 lat to bardzo długo. Jesteś pewna, że to definitywny koniec? Czy masz nadzieję, że on będzie chciał się zmienić?

Gość monika946
onaa25 Ile on ma lat?

Gość onaa25
Mój były ma 25 lat.

Gość malcolm x
niestety lokata uczuć to też pewnego rodzaju inwestycja:(

Gość malcolm x
autorko...każdy ma szansę tylko trzeba zamknąć przeszłość

Gość kocichrupek24
Jako 24 letni facet zwracam się apelem, żeby takie dziewczyny jak autorka chodziły po ulicy z naszywkami na rękawie, żebyśmy mogli je wyłapywać:D A tak poważnie to wierzę w to, że jeszcze czeka Cię dużo szczęścia, ale najpierw musisz koniecznie się uporać z dawną relacją - z tego co piszesz ciągle to w Tobie siedzi. Zaryzykuj, daj komuś szansę i po prostu nie odtrącaj:)

Gość onaa25
kocichrupek24 masz bardzo pocieszny nick:)

Gość kocichrupek24
Dziękuję:D Myślę że nie próbowałaś nigdy chrupek dla kota:D

Gość onaa25
Szczerze mówiąc, nawet przez myśl mi to nie przeszło. A dobre chociaż?

Gość onaa25
smutno strasznie :(