Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukunamuniu123

faceci do roboty!

Polecane posty

Gość kukunamuniu123

Czy również sądzicie, ze to mężczyzny "działka", aby zarobić na dom i rodzinę? Kobieta jeśli chce moze iść do pracy, ale nie musi????

Gość skfjfjaslkf
A facet jeśli będzie chciał ale nie musi jej dać kasę.

Gość kozibonk
tak

Gość Al Bundyyyy
ja sobie pójdę do pracy, ale taka jak Ty skończy w domu dla bezdomnych :D a ja będe miał kobiete inną co 2 miesiące.

Gość kukunamuniu123
No to po co zakłąda rodzinę, jeśli nie jest w stanie jej utrzymać???? Bo rozumiem, że to miałeś na myśli pisząc, "nie musi jej dawaś kaski"?

tak. Również sądzimy, że działką kobiet jest pranie, gotowanie, sprzatanie i rodzenie dzieci :)

Gość fiekafski
nie musi to kura domowa

Gość kukunamuniu123
Przecież i tak gotujemym, prasujemy i rodzimy, więc o co ci chodzi????

Gość skfjfjaslkf
No jak nie jest w stanie jej utrzymać??Płaci za wszystkie potrzebne do życia sprawy i to wszystko.A co byś chciała być księżniczką w zamku która nic nie robi tylko chodzi i kasę wydaje??

Gość kukunamuniu123
Najgorsi są właśnei tacy nieudacznicy, co to pracują po 8 godz., wracają, zasiadają przed Tv i narzekają, że sie przepracowali, że kasy ciagle brak, że na nic nie wystarcza! Ciągle jakieś pretensje, nos na kwintę, a wieczorem jeszcze seks!!!! A my jak mamy na to wszystko znajdować siły, jak też pracujemy i dodatkowo dbamy o dom i dzieci, mamy jeszzce znaleźć siły na bara bara. Zapewnijcie nam życie na odpowiednim poziomie, żebyśmy nie musiały pracować, to i wy zadowoleni bedziecie.

Gość jan kowalski po obiedzie
Kobieta jest przede wszystkim od tego żeby zapewnić mężczyźnie rozrywkę typu seks. Ma być na każde żądanie i nigdy się nie sprzeciwiać, bo zostanie związana, zakneblowana i wychłostana, a seks i tak będzie, więc nie ma sensu się sprzeciwiać. Do roboty drogie panie !

Gość kukunamuniu123
Mięcho, a co do was należy!? Morde to masz ty!!!! i dyskutuj na poziomie, jak nie to idź sobie uciąć drzemkę po ciezkiej pracy!!!!

Gość aquariuss
jak to dobrze że jestem człowiekem który nie chce mieć żony ani dzieci. Dziękuje Ci -kimkolwiek jesteś - że dałeś mi jako taki wygląd, że mogę wyrywać na nim laski, bez konieczności nadszarpywania budżetu:) a jaka oszczędność, już mogę sobie kupić Focusa z 2005 roku :) A nie zarabiam tak dużo :)

Gość skfjfjaslkf
kukunamuniu123 hehe dobra jestes!Z tego co rozumiem my faceci pracujemy i zarabiamy pieniądze a wy kobiety rodzicie dzieci,sprzątacie dom itd. i w nagrodę dostajemy za to że was utrzymujemy seks? Nie tak sobie wyobrażam małżeństwo.

Gość kukunamuniu123
Nie, źle mnie zrozumiałeś!!!! Od nas oczekujecie wielu rzeczy, nie bedę sie rozpisywała, bo wiadomo o co chodzi/codzienność, oprócz tego musimy chodzic jeszzce do pracy... Ciężko sobie z tym wszystkim czasem poradzić. Oprócz tego dobrze by było, jeśli jeszcze byłybyśmy zadbane, szczupłe i szcześliwe. Tylko gdzie na to znaleźć czas i motywacje??? Poza tym nie pamiętacie jak kiedyś było to normą, że facet zarabiał na rodzinę????

Zgadzam się w 100% z autorką topiku. Ja zamierzam iść do pracy tylko po to, żeby nie nudzić się w domu i mieć kontakt z ludźmi oraz na wszelki wypadek, gdyby mój związek nie wypalił :P

Gość kukunamuniu123
Mięcho, no ok! Masz prawo do swoich poglądów - szanuję A co do nas?

Gość kukunamuniu123
wg twojego mniemania oczywiscie!

Gość kukunamuniu123
Myśle, że kobiety popełniają ogromny błąd sugerując się tylko milościa przy wyborze mężą, bo niestety motyle w brzuchu szybko zdychają!!! Ważne jest, aby mężczyzna miał głowę na karku, potrafił zadbać o swoja partnerkę i zarabiać tyle, zeby wystarczało na nich oboje!!!

Gość a co masz do zaoferowania
procz cipy ze oczekujesz ze jakis frajer cie bedzie utrzymywal?

Gość kukunamuniu123
ordynusom dziękuję

Gość skfjfjaslkf
A to jak byś chciała żeby było?? Tak jak dawniej że facet zarabiał i decydował o wszystkim za kobietę,bił ją i nie szanował(to oczywiście nie wszędzie),a ona nie miała swojego zdania.

Gość chornn
Czy również sądzicie, ze to mężczyzny "działka", aby zarobić na dom i rodzinę? Kobieta jeśli chce moze iść do pracy, ale nie musi???? tak, kobieta musi tylko wyglądac ładnie . JAk Jessica Alba .. Pracowac nie musi . Jesli wyglada jak jessica alba to swiat lezy u jej stóp .

Gość a co masz do zaoferowania
mysle ze nikt sie innej odpowiedzi nie spodziewal po prostu ksiezniczka sie znalazla ktora nie ma nic do zaoferowania poza dziura i ma wielkie wymagania i wierzy ze znajdzie sie jakis frajer ktory takiego pustaka bedzie utrzymywal ze swojej laski

Gość lol i rotf
"ktory takiego pustaka bedzie utrzymywal ze swojej laski" nie z laski, tylko z zarobków, cieciu :D

Gość kukunamuniu123
"Pustak"? Pustak to ty i cipa z ciebie też, bo pewnie zarabiasz średnią krajową, twoja kobieta więcej niż ty i musiał iść do pracy, bo nie potrafiłeś jej utzrymać!!! A teraz wylewasz swoje frustracje z tego powodu!!!

Gość chornn
facet musi miec motywacje . JEzeli wygladasz jak monika brodka to musisz sie modlic zeby ktokolwiek cie zechciał .