Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukunamuniu123

faceci do roboty!

Polecane posty

Gość chornn
ja moge robic na kobiete, ale pod warunkiem ze moja zona bedzie wygladac jak Marta trzebiatowska , a nie monika brodka . Kobieta daje piekno , a mezczyzna pieniadze . PRoste .

Gość kukunamuniu123
Ja nie muszę juz szukać, bo mam męża, który mnie utrzymuje w tej akurat chwili. Wyjechaliśmy za granicę, bo mial szansę robić coś lepszego niż u nas! Wcześneij pracowałam na dwóch etatach i nie narzekałam. Cały dzień w pracy, otworzyłam swój biznes, takze jak widzisz nie taka ze mnie c...!!!! I dla niego wszystko zostawiłam. Ale ten czas dał mi do myślenia... I jak koleżanka, która sie tu wypowiadala, chętnie wrócę do pracy, ale dla zabicia czasu. I trafiłam właśnie na tego, który potrafi dać mi wszystko czego pragnę i potrzebuję

Gość chornn
ja wychodze z załzenia ze kobieta powinna dać mezczyznie urode , a mezczyzna kobiecie pieniadze .

Gość skfjfjaslkf
chornn A przestań z tą Żmudą-jest ładna ale bez przesady.Wiele na ulicy można spotkać równie ładnych.

Gość a co masz do zaoferowania
hahahahahahahahaha co jeden/jedna to lepszy/a mi utrzymanka niepotrzebna zwlaszcza jakis pustak cala kasiore mam dla siebie i wiesz nie jestem z tego powodu nieszczesliwy czy sfrustrowany... ty wylewasz frustracje ze nie mozesz znalezc frajera ktory cie bedzie utrzymywal

Gość pierdu pierdu pierdu
"a co masz do zaoferowania procz cipy ze oczekujesz ze jakis frajer cie bedzie utrzymywal?" "ksiezniczka sie znalazla ktora nie ma nic do zaoferowania poza dziura i ma wielkie wymagania i wierzy ze znajdzie sie jakis frajer ktory takiego pustaka bedzie utrzymywal" Nic dodać, nić ująć, a prawda w oczy kole :D A teraz spierdalaj do roboty głupia cipo i przestań nurt rzeki zawracać.

Gość kukunamuniu123
Słuchaj ty to jesteś faktycznie pustak, i chyba ślepy jeszcze do tego wsystkiego!!! Ci napisałam na początku tej strony???

Gość chornn
nie spotkałem w swoim zyciu ładniejszej kobiety w Polsce niz MArta trzebiatowska .. Doda to przy niej pasztet .

Gość kukunamuniu123
pierdu pierdu pierdu - widac, że wiele masz do powiedzenia!

Gość chornn
rzadna znana kobieta w Polsce nie dorasta do stóp Marcie jesli chodzi o urode

Gość skfjfjaslkf
chornn A co znacie się czy widujesz ją tylko w tv i pewni dla tego cię tak jara.A doda to nie kobieta tylko plastyk.

Gość chornn masz dobry gust
nie lecisz jak niektorzy na kurewski wizerunek jaki ma na przyklad doda . Tylko podobaja ci sie naprawde ładne kobiety , a nie kurewki .

Gość chornn
lesze , dody cichopki muchy nie dorastają do pięt marcie jesli chodzi o urode .

Gość skfjfjaslkf
No może i w tv jest jedną z najładniejszych aktorek-ale nie w Polsce,bez przesady.Na forum pewnie i równie fajne siedzą.

Gość kukunamuniu123
Widzę, że temat zszedł na inne tory! Ok, chłopaki, żegnam się juz.... A i tak uważam, ze powinniście zarabiać na nas :-) :-) :-)

Gość chornn
Na forum pewnie i równie fajne siedzą. to biore w ciemno .. Zart

Gość skfjfjaslkf
kukunamuniu123 To czesc miłego dnia

Gość kukunamuniu123
dzięki, Tobie również!!!!