Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikt 1994

Proszę o poprawę, korektę.

Polecane posty

Gość Nikt 1994

Witam, zwracam się do Pana z proźbą o zmianę kierunku nauczana w puszczykowskim LO. Obecnie uczę się w klasie o profilu Biologiczno-Chemicznym, zmianę chciałbym dokonać na żecz profilu Humanistycznego. O zmianę występuję z paru przyczyn; pierwsza z nich to profil, zawsze moje oceny były lepsze z Historii, Polskiego czy WOSu aniżeli z innych przedmiotów. Drógi powód powiązany jest z pierwszym; moje oceny z Biologii oraz Chemii nie zadawalają mnię. Trzeci powód związany jest z moim słabym kontaktem społecznym z obecną klasą, przerwy i czas wolny spędzam zazwyczaj ze znajomymi z klasy B. Mam nadzieję iż moja proźba zostanie pozytywnie rozpatrzona z takiego powodu, żę ostatnio zwolniło się jedno miejsce w klasie B, dodatkowo moje miejsce w klasie zajmnie kolega z profilu Matematyczno-Fizycznego

Gość kozibonk
malo smieszne.

Gość Nikt 1994
Bo nie ma być... jestem Dyslektykiem pozbawionym Worlda. Piszę ręcznie.

Gość Tyu1
trzeba by poza błędami ortograficznymi poprawić tekst stylistycznie... zdania trochę kiepsko zbudowane i argumentacja niezbyt celna

Gość art123
ogólnie jest ok jak na twój wiek ale oszczedz sobie to " po pierwsze i po drugie i po trzecie..." napisz :Prośbę swoją motywuję...i tu wpisz te argumenty i na koniec. Uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy.

Gość Tyu1
na koniec napisz "pozostaję z szacunkiem. Jan Kowalski" albo "z poważaniem. Jan Kowalski"