Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobnikpłcimęskiej

Kobieta mnie wykorzystała

Polecane posty

Gość teska888
w sercu? chybaś jebnięty takiego pijaka i dupczelnika innych bab?

Gość osobnikpłcimęskiej
Wiem co ma w sercu, uczyłem się biologii :D To był jednorazowy wyskok i pewnie nawet do niczego nie doszło, a ona nawet nie chce mnie wysłuchać...

Gość fghfghd
a dupa cie nie boli moze to byl koles

Gość Ja tak nie mam...
Ty.... Ja to bym na Twoim miejscu winą obarczyła kolegę - mógł nie organizować tego wieczoru panieńskiego! Ewentualnie Twoja eks też jest winna - mogła Cię zamknąć w domu i nie puszczać, to byś Ty się też nie puścił Tamta lafirynda co Cię wykorzystała też jest niezła - ale jej nie ma sie co dziwić, Twojemu urokowi osobistemu pewnie ciężko sie oprzeć :P A swoją droga skoro ta gwałcicielka była na panieńskim to czemu nie było tam Twojej eks???

Gość Ja tak nie mam...
* na kawalerskim

Gość osobnikpłcimęskiej
Bo to było w klubie, a tam nie było mojej dziewczyny.

Gość teska888
....bo jej nie zabrał bo chciał zadupczyc na lewo

Gość Ja tak nie mam...
To tamta była, a Twojej nie mogłeś wziąć ze sobą? żenujący jesteś

Gość osobnikpłcimęskiej
Wiem, że to była głównie moja wina, ale... jestem bardziej pewny, że do niczego nie doszło, a nawet jeśli, to czemu ona nie potrafi mi dać drugiej szansy? To nie był jakiś długotrwały romans, tylko jednorazowy, nieświadomy wyskok.

Gość teska888
a jakby ta Twoja zrobiła TAKI wyskok-jednorazowy to?????????

Gość teska888
... to bys z kwiatami pobiegł i do Hiltona na wekend zabrał??

Gość nektarynka 21
to czemu poszles tam bez swojej ? czemu sie upiles flirtujac z jakas inna? pomysl jak Twoja dziewczyna sie czuje.... zwlaszcza ze jak pisales skoro tamta miala ma ciebie ochote od dluzszego czasu to twoja pewnie to zauwazala ale...ufala ci...a tu pierwsza lepsza impreza,alkohol i co ;/

Gość osobnikpłcimęskiej
Bo to było w klubie, gdzie byli nieznajomi mi ludzie i była tam akurat ta szmata. Ja ją już kilka razy tam widziałem, gdy byłem ze swoją dziewczyną i już wtedy mnie podrywała. Więc mogłem się domyślć, że ona tam może być, bo często tam bywa. Mój kumpel też swojej dziewczyny nie wziął.

Gość teska888
wieczór kawalerski organizuje sie w męskim gronie ew. z jedną tylko Panią ze tak powiem czyli damą do towarzystwa

Jezzzu, jaki tępak.. zdradził dziewczynę i kuva no nie wie dlaczego nie chce mu wybaczyć.. przecież to nie jego wina że inną dupczył.. czy ty autorze wiesz co ty mówisz? dociera do ciebie sens twoich słów? padłam poprostu :D

Gość osobnikpłcimęskiej
Tak, wiem, ale ja z kumplem, który ma się chajtać i z drugim postanowiliśmy iść do klubu. Gdybym wiedział, że tak to się skończy, nigdy bym tam nie polazł.

Gość osobnikpłcimęskiej
Ależ ja jestem zupełnie świadomy tego czemu nie chce mi wybaczyć i wiem, że to moja wina, ale obwiniam też tamtą dziewczynę, bo może też do niczego nie doszło, a ta szmata oszukuje. Może wcale tamtej nie dupczyłem.

Gość nektarynka 21
moze.....daruj sobie ;/ trzeba myslec wczesniej co sie robi bo potem sa konsekwencje

Gość osobnikpłcimęskiej
Jak mam darować kiedy ją kocham?

Gość teska888
to nie macaj innych

e tam, wszyscy tacy święci jesteście, takie wpadki się moga zdarzyć i często zdarzają się panom , a w sumie to i coraz częściej paniom :/ skoro Ci zalezy na swojej kobiecie to nie odpuszczaj i tyle, jak sie w koncu zgodzi porozmwiac z Toba to powiedz jej co piszesz tu. Ja Ci wierze, ale to ona musi uwierzyc.

Gość osobnikpłcimęskiej
Dziękuję za jedyną chyba pozytywną odpowiedź :) Zależy mi na niej cholernie, bo ją kocham, a przez własną głupotę ją straciłem... To naprawdę świetna dziewczyna i do tej pory dobrze nam się układało. Gdyby tamta laska się nie wtrąciła, pewnie by nawet do tego nie doszło. Od początku miała cel, żeby mnie mieć, no i osiągnęła swój cel. Gdybym mógł cofnąć czas...

Gość kalabala
Nie martw się. Nawet jeżeli zrobiła sobie z Tobą wpadkę, to dziecko będzie przystojne, bo podobne do Ciebie. :D

Gość tOJATWOJAszmata
Uwazaj, bo jeszcze zaszla w ciaze i zazada alimentow :D.

Gość to niesprawiedliwe!!!!
w sobote bylem najebany a zadna nie wykorzystala mnie! tem swiat schodzi na psy! :(

Gość osobnikpłcimęskiej
Pewnie nawet do niczego nie doszło. Ja pragnę wyłącznie, by moja dziewczyna była moją żoną i matką moich dzieci.

Gość nektarynka 21
ciezko wybaczyc zdrade....cokolwiek sie stanie...wyciagnij nauki na przyszlosc, a wogole skad znasz ta co cie wykorzystala?-studia,praca? chodzi mi o to czy macie ze soba jakis staly kontakt..bo jak tak to mysle ze bedzie ciezej ci odzyskac zaufanie twojej bylej

Gość do teśka888
jesteś z głogowa?