Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polanewada

głupia pinda z pracy mojego faceta!!! czy ja wariuje?

Polecane posty

Gość polanewada

moj facet jest kierowca i codziennie rozwozac towar podwozi do slepu jedna sklepowa. gowniara ma 19 lat, i jest jak to powiedział ladna, widziałam ja na nk wysłał jej zaproszenie i ma jej nr tel. a ja umieram z zazdrosci. co robic?

Gość klaklukle
aa po co mu numer telefonu?

Gość masssażystkaaa
znaleźc innego. Jeszcze z tydzień i będą się bzykać na tylnym siedzeniu. Zycia nie znasz czy co ?

Gość polanewada
tlumaczyl zeby jej napisac ze czeka pod blokiem, bo ona czesto spozia sie do sklepu a on przez to ma opoznienie na trasie do innych sklepow. ale ja mu nie ufam wyobrazam siebie ze sie spotykaja i mnie zdradza z nia :( zaprosił ja do znajomych na nk, ma jej nr, i powiedział ze jest ladna, :(

Gość klaklukle
przykro mi ale zgadzam się z masażystka...

Gość klaklukle
miej się na bacznosc...

Gość polanewada
i sie bardzo zmienił, robił mi kłotnie ostatnio :( i sie kilka razy pytał czy chce sie rozstac jak sie z nim klociłam :( jestem załamana :(

Gość polanewada
:( pewnie mnie z nia zdradza :( i sie smieja ze mnie :(

Gość zaalamanna
kochana ja mam to samo tyle ze moja chlopak spotyka sie z ego przyjaciolka;/ tez jestem zazdrosna na gadu wysylaja sobie buzki i wg nie raz mowil ze jest ladna ;/ Ale tak naprawde jest ochydna ;/ Dzisiaj napodkalam go jak pisze z nia na gg wkurwilam sie zadzonilam do niego na fona i mowi czemu mi tak robi? Oczywiscie udawal glupiego ... ale on mowi ze to przenosnia a ja nie sadzze nie wiem czy mam mu wierzyc wg nie wiem co jest klamstwem a co nie :( Poprostu nie zalamuj sie ja tez juz jestem wyczerpana ta zazdroscia ale musisz dac rade jezeli on cb naprawde kocha to nie odejdzie :*:* 3 maj sie cieplutko :* Ps: sorki za bledy ale spiesze sie :* Pa PA