Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zakochany ---> :(

endorfiny wysoko i co zrobić

Polecane posty

Gość Zakochany ---> :(

hej proszę o pomoc najlepiej dziewczyny bo one znają siebie kobiety najlepiej chodzi o to że zakochałem się w fantastycznej dziewczynie i nie wiem po czym się domyśleć o co jej chodzi czy też by chciała tego samego co ja czyli się spotykać czy nie ;/ spotkałem się z nią na razie kilka razy może z 5 za każdym było bardzo fajnie zawsze się z nią fajnie dogaduję mamy wiele wspólnych tematów zawsze ją odprowadzam do domu i na pożegnanie mnie przytula :) podam takie sytuacje jak po 1 dniu powiedziała że nie żałuję że mnie poznała bo poznała fajnego chłopaka napisała mi że jestem przystojny na spotkanku ciągle mówiła że podoba jej sie jak się ubieram jak wyglądam ze nie ma chłopaka i może powinniśmy się bliżej poznać zaprosiła mnie do siebie ale tak naprawdę nie wiem co mam myśleć bo np zachowuję się tak jak jej napiszę esa to odpisuje mi po strasznie długim czasie 1h 2h na gadu jest to samo jak chce z nią popisać to odpisuję długo i jakieś głupoty piszę i nie wiem co mam myśleć czy ona by chciała sie ze mna spotykać czy raczej nie wgl nie wiem co mam myśleć jak się przekonać czy mam szansę czy nie a nie chciał bym tak wprost jej mówić bo sie boję ze ona się wystraszy i zerwie naszą znajomość np jeśli nie czuję tego smaego co ja dziewczyny proszeeeeeeeeeę poradzcie mi coś...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować