Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhdhnffejkefnewjfke

Haha i widzicie brunetki?

Polecane posty

Gość fhdhnffejkefnewjfke

Blondynka została miss świata zresztą nie po raz pierwszy :P teraz dalej będziecie pisać ,że zawsze brunetki zostają ? ;)

Gość kocichrupek24
Bo blondynki są super:)

Gość polewkowa dziołcha
no i?

Gość fhdhnffejkefnewjfke
no i nie będziecie w tym roku gadać tekstów w stylu ,, brunetka jest przecież miss swiata" :P

Gość nektarynka 21
co roku inna miss i co z tego? kazdy ma inny gust a ty ewidentne kompleksy...

Gość to, że miss została blondynka
to nie znaczy że blondynki są najpiękniesze. Są piękne blondynki, ale są też i brunetki. Ma osobiście się ta miss nie podoba. Mi się podobała ta czarnulka, ta z nieco ciemną karnacją.

Gość fhdhnffejkefnewjfke
Dlaczego? ;) zawsze brunetki jak miss świata zostaje brunetka piszą ,, kolejny raz zwyciężyła brunetka " itd to teraz ja mogę sobie napisać o blondynce , która wygrała . albo w dyskusjach zresztą śmiesznych , które zakładają brunetki w stylu ,, faceci wolą brunetki" też tak piszą więc ja też sobie teraz mogę :P

Gość fhdhnffejkefnewjfke
hahah nie mam tylko odpowiadam na liczne tematy brunetek ,których jest dużo więcej ;)

Gość fbfgbng
jestem blondynką i ci powiem - daj se na wstrzymanie... moze kiedys do tego dorosniesz i takie pierdoly nie beda ci spedzały snu z powiek bo bedziesz zawalona powazniejszymi problemami

Gość pewnie brunetka zabrala ci
faceta, ze sie tak zalisz 🖐️

Gość fhdhnffejkefnewjfke
mylisz się ,a nawet powiem więcej ,że kiedyś ja zabrałam faceta brunetce ;) autentycznie ..

Gość fhdhnffejkefnewjfke
ale nie mam do brunetek nic tylko lubie sobie popisać tak jak one czasami ;) może mam tylko to ,że potrafią być zawistne w stosunku do blondynek..

Gość fhdhnffejkefnewjfke
ale już się odezwały oburzone brunetki :P

Miałam blond na 1 i 2 roku studiów, nie widziałam zwiększonego zainteresowania, powiem wręcz że przy rudych i brązie jest większe, to nie zależy tylko od włosów a i od aparycji, od twarzy, feromonów, zapachu, mowy ciała itd :P Ale jestem wstrząśnięta tym, że to dla Ciebie tak ważne, że aż musiałaś się tym tutaj z nami podzielić, uzewnętrznić swe wewnętrzne przemyślenia, aczkolwiek przyznam że dość długo Ci zajęła werbalizacja, bo z tego co kojarzę to wybory były w sobotę, a dziś mamy wtorek...

Gość dobrze wyglądasz
rzatka i tak przegrywasz zycie na kafeterii więc nie ma się co sie ciszyć.

Gość co z tego, ze sie ktos
jebnie na blond, skoro mu to np. do karnacji za chuja nie bedzie pasowac ??? A ty sie tak nie podniecaj bo co z tego ze blondynka zostala miss ?? Byla ladna to zostala. Ty miss nigdy nie bedziesz chocbys sobie cipsko na blond pofarbowala i zrobila trwala

A ja nie wiedziałam że bycie z facetem który da się odbić pierwszej lepszej co się na niego uweźmie jest powodem do przechwałek... Ja tam współczuję posiadaczkom takowych, a nóż widelec w jego życiu się pojawi kolejna pierwsza lepsza z chrapką na niego i cóż wtedy biedna niepewna chłopaczyna zrobi? Ano to, co już raz zrobił :) Good luck 🖐️

Gość co z tego, ze sie ktos
zdz a ty masz 175 ?