Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienaiwdzeniskich kobiet

Zwykle wydawało mi się, że 169 cm to jest średni wzrost dla kobiety ale dziś wie

Polecane posty

wiem że to jest wysoki :o czemu tyle karlic w polsce?? paliło się fajki dla lansu w gimgównie?? :o małe grube koczkodanice

Gość aha i achh
pierdol sie :O

Gość woźna dla gimguwna
Ale właśnie odwrotnie. Pełno jest wysokich dziewczyn. Nawet za wysokich. Szczególnie, że teraz moda na te bardzo wysokie buty i niższe kobietki mają przewagę. Wysokie źle się prezentują w takich obcasach.

Gość Muchorówka
Jakieś kompleksy? Nie tylko cm masz dużo, ale jadu też. Nienawidzisz? A za co?

dlate od dawna roocham facetów w kakało

Gość niskie i filigranowe kobiety
sa sexy.....aaachhh..jeszcze jak zaloza mini i szpile....nic tylko taka ciepnac na wyro.a nie takie kurwa wielbadzice co nie dosc ze nie podniesiesz tego bo nawet jak cienkie to wielkie takie i nieporecznie podniesc to jeszcze jak rzucisz na lozko zajebie morda w szafke nocna bo za dluga :O a sam niski nie jestem 189 cm...

szczerze za co?? bo dla nich typek 170-175 cm to wysoki , a dla mnie nie ma faceta!!!!!!!! a jeśli są wysocy to jacys sportowcy albo modele !! czyli totalne dno!! i mają najczęsciej brzydkie twarze :( no a do takiego 175 to nie poczuję mięty :(

Gość klaklukle
mam 169:classic_cool:

Gość SZAŁ CIAŁ sOlOne paluszkiPOWER
aOTORKO masz idealny wzrost tak jak ja : D mój facet ma 191 cm :D na pewno znajdziesz fajnego przystojniaka koleżanka modelka ma faceta modela :) a nizsze koleżanki nie mają chłopaków bo je wykorzystują do łóżka

Gość 89798733
nienaiwdzeniskich kobiet szczerze za co?? bo dla nich typek 170-175 cm to wysoki , a dla mnie nie ma faceta!!!!!!!! a jeśli są wysocy to jacys sportowcy albo modele !! czyli totalne dno!! Jak dno, to by idealnie do ciebie pasowalo autorko, wiec w czym problem?

Gość 8uiiyou wildbe
moja kumpela 160 cm ma zawsze wysokich chłopaków )185cm = 193... a oni rzucają ją po kilku msc...jak zrobi im loda ;d

Gość 25-letnia zielonooka brunetka
Ważna jest różnica wzrostu. Moim zdaniem musi być tak ok. 13-22 cm. Głupio wygląda laska 150 cm z facetem 190 cm.

Gość fgggdgggdgd
ja mam 170 cm to jestem wielkoludem?

Ja mam 170cm wzrostu i uważam, że to średni wzrost. No chyba, że założę szpilki, wtedy już jestem dość wysoka:o

Gość a ja mam 155 cm
wzrostu i nigdy nie narzekam na powodzenie.Moja przyjaciolka jest bardzo wysoka jak na kobiete 179cm ,ale jest piekna i inteligentna i faceci lataja za nia stadami.Ale do tego ,zeby zainteresowal sie toba jakis facet(mysle o autorce i celowo pisze mala litera)trzeba miec cos w glowie czego u ciebie nie ma.

Gość no ja mam 171 cm i dzisiaj
jechałam autobusem metrem i tramwajem i za każdym razem byłam najwyższa z tlumu... fajnie tak :D wybijać sie ponad innych.. Dodam, że miałam płaskie buty...

Gość fffffyyyyy
"niskie i filigranowe kobiety sa sexy.....aaachhh..jeszcze jak zaloza mini i szpile....nic tylko taka ciepnac na wyro.a nie takie k**wa wielbadzice co nie dosc ze nie podniesiesz tego bo nawet jak cienkie to wielkie takie i nieporecznie podniesc to jeszcze jak rzucisz na lozko zaj**ie morda w szafke nocna bo za dluga a sam niski nie jestem 189 cm..." hahahahaha się uśmiałam... o prawda ze jak się jest wysoką to łatwiej o urazy głowy przy wypadkach... :O ja jestem niska i smukła mam 160 cm wzrostu, 48 kg i śmigam na łyżwach

Gość jeśli takiej kobiecie
uda sie zachować w miarę szczupłą sylwetkę to jeszcze jako tako jest gorzej jak wielka i przy kości, wtedy to już rozwora :D 🖐️

Gość Bartek8823
A ja je kocham takie malutkie bezbronne:)

teoretycznie mi się niskie podobają, takie małe laleczki o ile są ładne i nie są krępe i przede wszystkim - o ile je lubię lub mnie chociaż nie denerwują:) ale kojarzą mi się z dziećmi i zauważyłam, że nie odbieram niskich ludzi zbyt poważnie i jak mnie wkurwi niemiłosiernie ktoś niski od razu przychodzi pierwsza myśl przepełniona miłością do bliźniego swego "koślawy mały przykurczu na krótkich krępych nóżkach z cyckami niewiele wyżej niż tyłek", "gruby mały karakanie" itp. obcowanie z wysokimi ludźmi jest spokojniejsze ale ja wszystko lubię duże:) nawet małe kudłate pieski są dla mnie upierdliwymi denerwującym karykaturami zwierząt

160 -48 kg łyżwy :D :D :D haahha u mnie jest jedna laska w klasie też niska jak jamnik i gruba, sadlo ma z 3 wałkami i jezdzi figurowo :o :o chyba dobrze sie ryje jej w lodzie :D ja mam 171 cm i 48 kg i nie wyglądam zle. a 160 to gruby mops

Gość wy wszystki nie wyglądacie
źle na forum :D tylko skąd tyle pasztetów na ulicach i nie chodzi o tuszę o ogólny wygląd ubiór sposób poruszania się i proszę, wielkie baby, nie zakładajcie wielkich szpil na których suniecie jak czołgi, ogromne i zgięte w pół

spokojnie, trzeba sobie drogę wśród niskopiennych przeszkód torować:) a tak poza tematem - skąd u niskich osób używanie słowa smukła? szczupła, chuda, ale nie smukła, bo smukły może być tylko ktoś wysoki :) zajrzeć do słownika, ignoranci :)

spoko, ja nie używam obcasów już... czułabym sie jak żyrafa...a zawsze wydawało mi się, że jestem przeciętna...ale teraz czuję się jak wysoka...najgorsze jak dzsiaj spotkałam fajnego faceta - siedziałam na lawce, podszedł do mnie zagadal, był tyaki przystojny!!! a potem wstalismy i czar prysł... jego czoło było na wysokości moich ust:o :(

Ja mam 1,76 i zawsze zazdrościłam moim niższym koleżankom.Czułam się przy nich jak żyrafa.Na szczęście poznałam faceta którego kręcą tylko wysokie dziewczyny.Jesteśmy razem 6 lat.Wniosek? Każda potwora znajdzie swego amatora ;-)

Gość MichelleAA
temat na poziomie gimgówna.. jak nie wiecie że wzrost 160 też może być smukły to zobaczcie jak wygląda aktorka Sarah Michelle Gellar albo Audrey Tautou :O:O