Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienaiwdzeniskich kobiet

Zwykle wydawało mi się, że 169 cm to jest średni wzrost dla kobiety ale dziś wie

Polecane posty

Gość noginoginoginogi
niedługo obesrańce na forum powiedzą, że 150 cm to idealny wzrost dla "smukłej" kobiety a laski 165 cm to beda juz za wysokie. no ale tak to jest jak sie mieszacie z Chinczykami to nizse sie Polaki robią

Gość MichelleAA
a waga 48 kilo przy 160 to norma, pewnie jak przy wzroście 175 któraś waży 48 to chyba kości z jej dupy wystają:O nieciekawie to wygląda jak wystają kości :O

Gość MichelleAA
smukły - mam na myśli nogi dłuższe od tułowia i ogólnie figurę jak u modelki, nawet mając 160 można mieć super proporcjonalną figurę:O

patrz, że też w swojej szklanej kuli nie odczytałam, co miałaś na myśli, a założyłam, że znasz znaczenie wyrazów, których używasz jaki ja prosty człowiek jestem :)

Gość mysle że 40 lat
tylko ,że ja mam talię cycki i bioderka szerokie . a te co waża 50 kg przy 160 cm to raczej talii nie mają :o

Gość SZAŁ CIAŁ sOlOne paluszkiPOWER
169 cm to zajebisty wzrost!! :) a niscy niech zazdroszczą :D

Gość meżczyźni powinni być
a właściwie... niech wam będzie... jaka prawda - życie weryfikuje a nie ten spór ha ha ha

ZAWISTNE GRUBASY :)

a co do tego mają jakieś grubasy? masz zaburzenia logicznego myślenia dyskusja jest na tema wzrostu a nie tuszy... jesteś bezsilna? brak ci argumentów dlatego zbaczasz z tematu?

ALE TO WYSOKIKE DZIEWCZYNY SĄ SZCZUPŁE A NISKIE ZAZWYCZAJ GRUBE WIĘC ZAZDROSZCZĄ INNYM LASKOM FIGUR :) PROSTE :P

widzisz... prowokowac też trzeba umieć, ale... nie wychodzi ci to... zbyt to jest widoczne i oczywiste, przewidywalne a przez to nudne poucz się lepiej czegoś, poczytaj.... wzrost to tylko jeden z wielu szczegółów określania człowieka w dodatku mało istotny natomiast jeśli chodzi o wiedzę - to już zupełni inny ciężar gatunkowy bye 🖐️

Gość Bazieneczka
:)

Gość bazinieczka.
161-169 cm : średni wzrost kobiety

Gość aishaaaaaaaaaaaa24
szczupłe i niskie dziwczyny wyglądają jak dzieci i mają taaakie krótkie nóżki, jakoś brak u nich proporcji, wyższe powyżej 165 są ok i wyglądją normalnie

Zdesperowana Domowa Żona hehe to mnie pocieszyłaś, bo też jestem dość wysoka :) Temat dość dziwny, bo ja zawsze chciałam być niższa, no wiecie taka kryszynka, a tu niestety mam 169cm i sądzę, że o 5-10zm za dużo mnie w pionie. Nie gardzę niższymi ani trochę, hehe :)

Gość margatyytka
169 jeszcze idzie wytrzymać gorzej mają te powyżej 170 ani to ładnie wygląda, ani obcasów nosić nie mogą

margatyytka, ja niestety obcasów też raczej nie powinnam zakładać, bo głupio to wygląda, ale obcasy bardzo lubię. Mój facet jest mojego wzrostu i z tego względu też hamuje się w sklepie z obuwiem, aby nie kupić za wysokich. Chociaż.. całą zimę przechodziłam w butach na 8cm bcasie i jakoś nie narzekał ;p