Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeerere

zostawic go?czy walczyc o milosc?ja go kocham ale boje sie

Polecane posty

Gość eeeeeeeerere

Boje sie bo poznalam go przez net.Ma 34 lata jest przystojny i swiadomy swojej atrakcyjnosci.mial wiele kobiet..lubi kobiety.nie byl zonaty podobno nie ma dzieci.Skoro tak atrakcyjny facet sie nie ustatkowal to przyczyna jest znana.Po rostu nie chcial podobalo mu sie takie zycie.Wierzycie ze moze sie zakochac...wierzycie ze takimezzczyzna moze stracic glowe dla kobiety...24letniej...czy juz jest tak wyrachowany i tyle przezyl ze ie jest zdolny do takiego "dziewiczego"uczucia?

Gość eeeeeeeerere
tak tylko takich jak ja bylo setki...dlugo bylna portalu randkowym duzo ma takich kobiet na nk z ktorymi sie spotykal.Skad pewnosc ze akurat szczerze pokocha mnie?:O

Pewne jest tylko to, że w końcu trafisz na kafeterii na podszywacza. Reszta jest niepewna i biodegradowalna jak papier, na którym spisano pakt o nieagresji, zwany potocznie aktem zawarcia małżeństwa. Spróbuj, o ile nie jesteś dziewicą. :P Ale nawet wówczas lepiej z takim niż z prawiczkiem, który prędzej czy później będzie chciał spróbować z inną (oprócz Ciebie).

Gość znam ten typ i owiem ci
ze maja niesamowity magnetyzm w sobie tego typu faceci...bo zniejednego pieca chleb jeli wiedzą jak zmanipulować kobietę,więdzą jak z nią postępować żeby szalała..Ale to nic trwałego uwierz...mam pare takich znajmości za sobą i nie wierze już w bajki

"ten typ" w wieku dwudziestu lat i w wieku czterdziestu lat to całkiem inny typ, a raczej model. Zazwyczaj "wyszalenie" się w pewnym wieku zaczyna być faktem. Zmieniają się priorytety życiowe i zaczyna się przewartościowywać potrzeby. Oczywiście... zdarzają się osobniki niereformowalne: tacy, którzy nawet leżąc na cmentarzu podrywają kobietę leżącą w sąsiedniej kwaterze. Tacy się nigdy nie zmieniają. Szczęśliwa będzie z nimi (bo jest to możliwe) tylko taka kobieta, która ma w sobie dość wysoko rozwiniętą zdolność do tolerowania takich zachowań, albo taka, któraej nieobce jest podobne widzenie świata damsko-męskiego. Ale czy jesteś pewna, że ten jest właśnie taki? Bo ma konto na portalu randkowym?