Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

impromptu

Czy w Polsce słowo: wiara musi się od razu kojarzyć z PISEM

Polecane posty

Gość 666 delikatet UBIO raritet NFF
Wiara mi się kojarzy z Platformą Obywatelską . . . PO + PiS!

gorzej ze wiekszosc to sie kojarzy z kosciolkiem katolickim ;-))))) to jest prawdziwie smutne;((

Gość musi sie tak kojarzyc
skoro koscio zarzadza ludzmi z prawicy przeciez prawa str polityki to koscioł a jego pionkami są prawicowcy nie wiedziałas/es tego? żałosne no ale taki macie poziom inteligencji w Polsce j ateraz mieszkam w Hiszpanii to się z Polaków śmieją jaie to cioty i niedorajdy katolickie, zacofane, gdzie nawet aborcji nie mozna ustanowic i nasz rzad tego nie zatwierdzi warunki jak w Kalkucie w tej Polsce

A ja się śmieję z Hiszpanów, którzy po zamachach terrorystycznych stchórzyli i głosowali na socjalistów, bo Osama zaatakował metro madryckie. Hiszpanie zmienili decyzję od razu po zamachu, wszyscy stawiali na prawicę. Teraz mają homoseksualizm, aborcję, niedługo pewnie kołchozy.

mieszkam tam juz 10 lat i zapewniam Cie, że tu wszyscy są za lewicą a to tylko w PL jest propaganda medialna, że tak nie jest.... wiec sie nie wypowiadaj.

w hiszpanii zwyjkle takie ladne slonce a ty sie tak pieklisz;-))) "musi sie tak kojarzyc skoro koscio zarzadza ludzmi z prawicy przeciez prawa str polityki to koscioł a jego pionkami są prawicowcy nie wiedziałas/es tego?" przciez to byla aluzja - calm down;-)) "żałosne no ale taki macie poziom inteligencji w Polsce" to nie in teligencja to wiedza - myslisz kolzeko podtswowe pojecia;))) "j ateraz mieszkam w Hiszpanii to się z Polaków śmieją jaie to cioty i niedorajdy katolickie" skad wniosek ze reszta piszacych mieszka w polsce;-)))" "zacofane, gdzie nawet aborcji nie mozna ustanowic i nasz rzad tego nie zatwierdzi warunki jak w Kalkucie w tej Polsce" a tu kaurat smutna prawde poruszasz;((( tak wlasnie jest ""

" Osama zaatakował metro madryckie" hahahahhahahahahahah ;-)))))))))))))))))))))))))

no i teraz co my w Hiszpani mamy dzieki lewicy a co wy Polacy macie dzieki prawicy? juz wyliczę: u nasz minimalne zarobki to około 5 000 gdzie za mieszkanie 46m2 dajesz 500 ze wszystkimi opłatami _____________ HISZPANIA _____POLSKA ZAROBKI | 5 000 | | 1 200zł = 300 choć to MINIMALNE | (46m2) | | już jest zawyżone OPŁATY | 500 | | ZAMIESZKANIE | (46m2) | | 1 200 zł ZOSTAJE | 4500 | | Nic nie zostaje MIESIĘCZNIE =18 000zł Tak więc proszę wytłumacz mi czy Hiszpanie boja się czy postępują racjonalnie? aby godnie żyć? Chyba dlatego wybierają lewicę, bo to lewica ustanawia dobry standard życia No chyba, ze standardem jest dla Ciebie melina w Polsce, na którą nie idzie zarobic na 1 etacie. powodzenia takiego życia i fundowania go swoim dzieciom, ciemnogrodzianinie:) Jak bys nie umiał policzyc, to pytaj:)

Gość hahahaaaaaaaaaaaaaahhhh11
i zgasiło polskie ryje

blefujesz odrobinke;-) nie ma czegos takiego jak srednia cena mieszkania 46 m2 - ona zawsze bedzie zalezec od lokalizacji;-)))))) inna w centrum wawy a inna na prezdmiesciach pscimia - uogolnienia sa dobre dla prostych ludzi;-) co do wyborow politycznych i ich racjonalnosci to sie zgadzazm

hahaha - byle 18 tys gasi tylko niektorych;-))))

no i teraz co my w Hiszpani mamy dzieki lewicy a co wy Polacy macie dzieki prawicy? juz wyliczę: u nasz minimalne zarobki to około 5 000 gdzie za mieszkanie 46m2 dajesz 500 ze wszystkimi opłatami _____________ HISZPANIA _____POLSKA ZAROBKI | 5 000 |____| 1 200zł = 300 choć to MINIMALNE | (46m2) |____| już jest zawyżone OPŁATY | 500 |____| ZAMIESZKANIE | (46m2) |____| 1 200 zł ZOSTAJE | 4500 |_____| Nic nie zostaje MIESIĘCZNIE =18 000zł Tak więc proszę wytłumacz mi czy Hiszpanie boja się czy postępują racjonalnie? aby godnie żyć? Chyba dlatego wybierają lewicę, bo to lewica ustanawia dobry standard życia No chyba, ze standardem jest dla Ciebie melina w Polsce, na którą nie idzie zarobic na 1 etacie. powodzenia takiego życia i fundowania go swoim dzieciom, ciemnogrodzianinie:) Jak bys nie umiał policzyc, to pytaj:)

jestem ojebany tak wiec pokopiuje wypowiedx poprzednika lub poprzedniczki sto razy, a;e to jest swietne normalnie kulam sie po podłodze, widzieliscie to wylicznie? no i teraz co my w Hiszpani mamy dzieki lewicy a co wy Polacy macie dzieki prawicy? juz wyliczę: u nasz minimalne zarobki to około 5 000 gdzie za mieszkanie 46m2 dajesz 500 ze wszystkimi opłatami _____________ HISZPANIA _____POLSKA ZAROBKI | 5 000 | | 1 200zł = 300 choć to MINIMALNE | (46m2) | | już jest zawyżone OPŁATY | 500 | | ZAMIESZKANIE | (46m2) | | 1 200 zł ZOSTAJE | 4500 | | Nic nie zostaje MIESIĘCZNIE =18 000zł

wiesz co mówię tu akurat o Valenci, a to mała miejscowośc nie jest

Gość gdyby pis nie zamordował
romana giertycha i lpr to kojarzyło by się z lprem :classic_cool:

Gość jakim trzeba być
tępakiem żeby przeliczać zagraniczne pieniądze na polskie. Jakie to ma znaczenie, ile to jest w polsce, jeżeli nie wydajesz tego w polsce? :D :classic_cool: żadne 🖐️

Dokładnie, Hiszpanie to tchórze, jak im terroryści zagrali tak zatańczyli. Prawdopodobnie jedyny taki kraj na świecie. :classic_cool:

CYTUJĘ "jakim trzeba być tępakiem żeby przeliczać zagraniczne pieniądze na polskie. Jakie to ma znaczenie, ile to jest w polsce, jeżeli nie wydajesz tego w polsce? żadne " No własnie nie przeliczone jest na polskie tylko w Hiszpanii na euro w polsce na pl napisałam, ze w Hiszpanii zarabiasz 5000 euro i wydajesz na mieszkanie 500 euro, a w Polsce Zarabiasz 1200 i wydajesz na takie samo mieszkanie jak w Hiszpanii te 1200 i nic Ci nie zostaje naucz się czytać tępaku ze zrozumieniem Według wskaźnika w POlsce 60% ludzi to analfabeci, a do analfabetyzmu zaliczamy nie tylko nie umiejetnosc pisania, ale tez nie umiejetnosc czytania ze zrozumieniem i potwierdzono to wlasnie... nie pisałam o pieniądzach z zagranicy i wydawaniu ich w Polsce ani na odwrot, wiec nie wiem o czym piszez. Ośmieszyłes się do cna....

Gość COzaKURWAtepyNARODmamy
ja pierdole czy Polacy kurwa nigdy nie zrozumieją, ze nie ma boga/? to juz nawet muzulmanie jebnieci na punkcie wiary przejzeli na oczy i wiekszosc z nich nie wierzy - wiem bo mieszkam we Francji, a Polacy niestety, zbyt tępi, no tak Polska ostatnią ostoją Kościoła katolickiego, bo zachod odbity, a wschod Polski to prawosławie mające od wieków na pieńku z katolami, takze jeszcze kilka lat i kosciol prysnie jak banka mydlana haha ale lajt.......