Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony1978

Wyjazdy Integracyjne

Polecane posty

Gość zawiedziony1978

Co myslicie na ten temat. Moja druga połowa była na takim wyjeździe, miało być spa, góry itp. ale niestety jej było mało. Teraz jesteśmy w trakcie rozwodu, szlak mnie trafia że zgodiłem się na ten wyjazd, ale mówiła zaufanie. Wystarczy poczytać na necie co się dzieje na takich wyjazdach

Gość PanZabójca67
byłem na czterech wyjazdach integracyjnych, jechałem z nadzieją na dobrą zabawę i łatwy seks z dziewczynami z działu obsługi klienta .. niestety nie wyszło, gadaliśmy, piliśmy, ale jak tylko doszło do delikatnych pieszczot to panny się zmyły i zabarykadowały w pokojach ... szef za kazdym razem zwalniał je potem z roboty, zeby na kolejny wyjazd zabierać inne, może bardziej chętne, ale zawsze wychodziło tak samo. To co piszą o wyjazdach w necie to PIC na wodę, wodolejstwo i wyobraźnia. Gdzieś tam na jednym wyjeździe ktoś z kimś poszedł do łóżka i już zrobiono z tego aferę. To tak jak z tym że gry komputerowe szkodzą bo jakiś japończyk się przy nich zabił ...

Gość hahahahhahahah
jechałeś na wyjazdy bez tabletek extasy? NIEUDACZNIK !!!!

Gość artenso
Jedziemy w ten weekend z firmą tutaj - http://www.zielonapolana.com.pl/rezerwuj_taniej.php Nie wiedziałem, że polskie pensjonaty są tak przygotowane pod organizację takich wyjazdów. Basen, spa, korty i imprezy? W to mi graj - już nie możemy się doczekać ;-)

Gość poilku
Zależy jak wyjazd integracyjny jest zorganizowany. Z założenia na takich wyjazdach poza dobrą zabawą nie powinno się nikomu nic stać. Sporo zależy też od osób, które na ten wyjazd jadą. Głowa do góry ;) http://holidaytravelcenter.pl/