Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozaroznica

PILNE, POTRZEBNY PUNKT WIDZENIA KOBIET

Polecane posty

Gość mam jedno pytanie tylko
dlaczego tak strasznie mocno koncentrujecie się na kontaktach on line? gdybyś ze swoim chłopakim więcje czsu spędzłą na żywo anie via net - może byłoby lepiej romantyczne rozmowy przez gg:) to dobre dla dzieciaków

Gość cozaroznica
my kontaktu online niemal nie mamy... kiedy jestesmy razem jest wszystko fajnie, a potem on wraca do domu i jest co jest, tyle. dla mnie sprawa jasna dzieki Wam wszystkim za poświęcenie czasu i otwarcie mi oczu :(

Gość temat do usunięciaaaaa
j.w.

A ja Ci powiem tak: kobiety mają tendencję do wyolbrzymiania i szukania drugiego dna. Co Ty wiesz tak naprawdę? Tylko to, że się poznali dwa lata temu i ani razu się nie spotkali - gdyby naprawdę chcieli, to już dawno by to zrobili. A to, że Ci powiedział, że idzie spać, a z nią później długo rozmawiał. Może pomyśl, że zamierzał iść spać, ale wywiązał się jakiś ciekawy temat rozmowy i został. Tak, myślę jednak, że przesadzasz. Nie masz podstaw, żeby sądzić, że Cię zdradza. Jeśli jesteś zaniepokojona, to może poobserwuj. To wszystko, nie rób awantur, to najczęściej przynoszą odwrotny skutek. Chciał jeszcze jej zdjęcia - nic dziwnego, że chce wiedzieć jak wygląda, mimo tych zdjęć na FB. Jeśli chciałby Cię zostawić, to już by zostawił - faceci nie zastanawiają się tak bardzo jako kobiety. Może rzeczywiście zaczepiają go laski, wierz mi, że są takie (niestety), a najwidoczniej on ma naturę dociekającą. Może poczekaj i sprawdź co się z tego rozwinie.

Gość abrakadabraczaryimagia
oj koleś roi cie w konia i tyle,szuka szuka weszy i pewnie nie z jedna romansuje a w realu tez pewnie nie jest lepiej.Taki typ,uciekaj szybko,bo po co sie meczyc:(, przynajmniej ty bedziesz górą,bo on i tak predzej czy pozniej cie zostawi