Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gospodynidomowaa

jakich kostek do wc uzywacie

Polecane posty

Gość gospodynidomowaa

niedrogich i zeby ladnie pachnialy?

Gość kaczak kaczak kaczak
używam kostek cukru

Gość żadnych bo mnie obrzydzają
:o Mówisz o takich co się zawiesza w muszli? Ohyda, przecież nie wiadomo jak to powiesić, żeby np. nie obsikać :o Kiedyś używałam takich tabletek co się wrzuca do rezerwuaru, ale teraz mam system podtynkowy i nie chce mi się szukać specjalnych kostek i płynów. Więc codziennie wlewam trochę brefa do muszli, myję szczotką i mam czysty i pachnący kibelek bez kostek. Obsikanych.

Gość gospodynidomowaa
no ja jakos nigdy nie mam obsikanych. moze dlatego ze wc mam z poleczka i ta kostka wisi dosc wysoko. ostatnio kupowalam z biedronki sa tanie ale sie nie sprawdzaja zero zapachu. tez codziennie wlewam domestosu ale chcialabym ksotek zeby po kazdym splukaniu byl swiezy zapach

Gość marietkawww
Najlepszy jest DUCK bo się przykleja i ładnie pachnie. Fakt zawieszki są okropne bo przy wymianie trzeba ich dotykać.

Gość homo homini kaktus
knorr

Gość gospodynidomowaa
ja nie wymieniam wkladu tylko kupuje za kazdym razem z nowym koszyszkiem :-) ile kosztuje ten duck?

Gość !!!!!!!
Ja używam tych Bref 4 funkcyjna formuła, 4 kuleczki, sa super, tworzy się piana, ładnie pachną

Gość Ania :)
Ja polecam Brefa wszystkie jego produkty są super! Dobrze czyszczą i ślicznie pachną :) a używacie tabletek do Wc? jakie są najlepsze?

Gość zapamiętaj sobie:
winiary :D

Gość ehhhhhe
ja uzywm kostek do gry w zaleznosci od stopnia stezenia smrodu wyrzocam od 1-6

U mnie pasuja tylko trzy koszyki bi mam bardzo wielkie obrzerze muszli bref z żelem duck fresh discs oraz ta z rosmana domol kosztuje 2,29 z wszystkich trzech jestem bardzo zadowolonyi polecam goraco

Gość ela_konfacela
Te kuleczki Bref ładnie pachną, ale szybko się zużywają. Ja kupuję te, chociaż mój mąż ich nie cierpi :P Ale są wydajne i ładnie pachną :) http://cokupic.pl/i/c_big10943762.jpg

Ela-konfacela ja mialam takie morskie byly super sle wole swe polecam wam bo mam duze obrzeża

Gość niestety , ale
nie uzywam

Gość babcia całkiem na chodzie
Kuleczki Bref, te cytrynowe. :)

Te kulki tez mialam ale mi pekly i wpadly do kibla ale zapach fajny a uzywam tez te do spucxki

domestosa zazwyczaj. najbardziej ODRADZAM AmbiPur - raz je kupiłam, bo akurat domestosa w sklepie nie mieli :P jakieś morskie, czy coś takiego. przez trzy dni zastanawiałam się, co tak dziwnie, chemicznie śmierdzi w mojej łazience :P a to były te ambipury, beznadzieja!!

Do mycia wc co macie bo ja duck ultra gel i bref tak poza tematem a wiecie że w muszli jak nie ma kamienia to i bakterii nie ma

A ja raz kupilam ten ambi pur w plynie i kazdy pieknie pachnie a te w kostce lawendiwe to poracha te w kostce lawendowe jak die wejdzie to na zwracanie sie zbiera