Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła pudernica

Firma kosmetyczna essence oszukuje!

Polecane posty

Gość zła pudernica

Słuchajcie jakiś czas temu kupiłam puder w płynie firmy essence o taki http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=18121 Wszystko było by ok gdyby nie fakt że zaczął się kończyć.Nie lubie marnować kosmetyków więc chciałam go odkręcić i wydłubać zawartość.Jakież było moje ździwienie gdy pod dozownikiem odkryłam malutki zbiorniczek w którym był puder.Na opakowaniu wyraźnie jest napisane pojemnosc 30 ml a w tym mikro pojemniczku było może..5ml.Reszta pudełka to zupełna ściema -odkręcając dół opakowania mozna to odkryć-całe puste az pod dozownik!! Kto ma ten puder niech odkręci dół i sie sam przekona.Porównywałam nawet wielkośc pudełek różnych firm i były podobne z tym z essence,tyle tylko że taki np.rimmel moge przeciąć na pół i widze że w środku puder a tu...eh oszuści

Gość cóż jaka cena taki kosmetyk
:)

Gość zła pudernica
Wiesz wcale nie chodzi o cene tylko o uczciwosc.Ja sugeruje się dobrym produktem a nie ceną.Znam tańsze a dobre marki i produkty.

sorry ale jesteś głupia tak zbudowane jest opakowanie, że tłok wypychając puder unosi się w góre opakowania właśnie dzięki temu produkt się nie marnuje wiele firm stosuje takie opakowania z tłokiem

Gość zła pudernica
ok madralo a czy ty nie rozumiesz ze jak jest napisane 30 ml to tyle powinno być?

tyle było, tylko jak korzystałaś to ten tłok na dole opakowania przesuwa się w górę i wygląda to tak jakby dno opakowania było pod samym dozownikiem

Gość bebebebex
a ile z niego korzystalas? jakbys miala te 5ml to z pudru z tydzien bys skorzystala tylko albo i nie.

Gość zła pudernica
ok miesiąca może dwóch.Tylko NORMALNIE 2 RAZY DŁUŻEJ.Pozatym mozna gołym okiem zauwazyć że to co mieści się w tym pojemniczku przesuwanym tłokiem nijak ma się do zawartości w innych równiez 30 ml opakowaniach.Jakoś dziwnie w zwykłych tubkach bez tłoku jest wszedzie w różnych firmach dużo pudru, a w tym essence opakowanie takie samo a mieści się jeszcze wspomniany tłok,i sam pojemniczek maluśki.Rozumiem że się przesuwa w góre no ok, tylko sprawa się roznosi że-nie jest możliwe by np z innej tubki 30 ml przelać zawartość do tej malutkiej pod dozownikiem bo poprostu będzie za dużo.Chodzi o oszustwo i tyle piszą 30 ml a jest dużo mniej

Gość bebebebex
dwa miesiace tp w zyciu byś nie zuzyla 5ml co ty chrzanisz?? a skoro normalnie ci starczalo to widocznie nikt cie nie oszukal, a zreszta jak ci nie odpowiada ten kosmetyk to kup inny ktory cie zadowoli