Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co mam robić?

CZY MYŚLICIE,ŻE PRZYJAŹŃ POMIĘDZY KOBIETĄ A MĘŻCZYZNĄ JEST MOŻLIWA?:)

Polecane posty

Gość nie wiem, którego chce
trudne pytanie, ale chyba tak, no i to zalezy od partnerów.

Gość kewin 321
nie

Gość talon na balon
to chyba zależy od tego, jak się zdefiniuje "przyjaźń". Można kogoś lubić, być wobec kogoś lojalnym i pomocnym bez względu na płeć. Ale jednocześnie z facetem nie poplotkujesz, tak jak przyjaciółą i myślę, że zawsze to będzie miało podtekst.

Jestem przykładem, że tak :-) Mam przyjaciół mężczyzn. W większości gejów ;-) ale kilku hetero też się znajdzie. Oni są w swoich związkach, ja w swoim, nigdy ze sobą nie flirtowaliśmy. Przyjaźnimy się od wielu lat, może nie widujemy się zbyt często, ale zawsze jak się spotykamy mamy o czym rozmawiać i wiem, że mogę na nich polegać w każdej sytuacji :-)

Gość talon na balon
sugar > dopisz do stopki "branSoletka" i "chleB" ;)

Gość jesli nie sa w zaden sposob
spokrewnieni ze soba to uwazam,ze nie jest mozliwa

Gość talon na balon
może jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę:) A może to dlatego, że Ty i Twoi przyjaciele jesteście w szczęśliwych związkach i nie szukacie nikogo. I jeszcze sobie myślę, że będąc w związku można być dla partnera i kochanką i przyjaciółką.

talon - raczej nie, poznaliśmy się, gdy nie byliśmy jeszcze w związkach, po prostu ja traktuję ich jako twory bezpłciowe i oni mnie też ;-) Nie widzę w nich potencjalnych obiektów seksualnych, tylko właśnie przyjaciół :-)

Gość jest mozliwa taka
przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna jest mozliwa, ale tylko jezeli nie zaklada sie ze w przyjazni nie ma miejsca na pozadanie. Kto powiedzial ze przyjaciele nie moga sie sobie troche bardziej podobac i miec od czasu do czasu na siebie ochote?

Gość talon na balon
sugar- a wiesz, że w takim razie i tak jesteś wyjątkiem, bo nie jest łatwo o takie traktowanie. zazwyczaj, wcześniej, czy później, któraś ze stron chce "przejść na inny poziom". Ale i tak przyznasz, że z chłopakami hetero nie poplotkujesz tak jak z dziewczyną:)

talon - widać, że nie masz przyjaciół mężczyzn. Nawet sobie nie wyobrażasz, jak oni plotkują :-D

Ja mysle,że jest mozliwa, bo sama przyjaźnię się z mężczyzną i szczerze powiem,że mogę mu powiedzieć dosłownie wszystko. I jeszcze nigdy nikomu sie nie wygadał, nie zdradził żadnych moich tajemnic:)

Gość odp dla sugar
ty na swoim przykladzie wiesz ze taka przyjazn jest mozliwa..ja nie znam osobiscie ZADNEGO takiego przypadku,dlatego nie wierze:) CHyba,ze on jest gejem-to wtedy jak najbardziej..Nie ma zadnych obaw wtedy,ze ktoremus do lba wpadnie glupi pomysl;)

Gość lekooomankaa
nie jest możliwa! zawsze jest jakies skryte uczucie po jednej ze stron. ja miałam takiego przyjaciela 3 lata, zwykłe spotkania, przebywanie ze sobą, rozmowy, piwko, bez zadnych podtekstów, bez naciskania, przyjaźń poprostu... itd itp,,, teraz jesteśmy razem.. :) tak walczył :))

Gość odp dla sugar
Kasi..A skoro sama przyjaznisz sie z facetem i wiesz,ze taka przyjazn jest mozliwa to skad to twoje pytanie?

Natomiast kiedyś miałam przyjaciółkę, znałyśmy się od piaskownicy i jak sie potem okazało paplała na prawo i lewo o moich sprawach. A wiele razy gadałam jej,żeby to zostało między nami. Więc moim zdaniem facet najlepiej nadaje się na przyjaciela.

Gość talon na balon
sugar- oj wiem, wcale nie mniej niż babki. Może nawet więcej. Zmierzam do tego, że nie na każdy temat. Ja bym z chłopem nie rozmawiała na temat moich ciężkich menstruacji, bo on by nawet nie wiedział o czym mowa :D Facet hetero też trudno zaciągnąć na zakupy itp. A z drugiej strony są tematy, które lepiej omawiać z męskiego punktu widzenia i żadna przyjaciółka nie zastąpi w nich przyjaciela:)

Gość lekooomankaa
co innego kumple, kumpli mam sporo! spotykamy sie raz za czasu

Gość odp dla sugar
Kasikk*

odp dla sugar byłam ciekawa jak inni to widzą. I chciałam wiedzieć jak wiele kobiet przyjaźni sie z mężczyznami, bo w moim otoczeniu ja jestem jedyna.

Gość odp dla sugar
no ok:) Ja nie znam takiego przypadku dlatego nie wierze:) Moim najlepszym przyjacielem jest moj kuzyn,ale tu niemam sie czego obawiac:) On zreszta tez:)

Gość odp dla sugar
nie mam*