Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhq54YH

Zdrada!

Polecane posty

14:18 [zgłoś do usunięcia] AndresuSkerlus aha to kocha ale potrzebuje czegoś innego no ciekawe 14:20 [zgłoś do usunięcia] AndresuSkerlus Tak tylko to kobieta(winna-zdradziła)z siebie ofiarę robi no właśnie- facet kocha a jednak na boku inną posuwa- nieźle co?? Kobieta nie robi z siebie ofiery po zdradzie- stwierdza fakt :classic_cool: A to że facet okazał się małostkowym,dbajacym tylko o swoja dupę idiota to juz inna sprawa. O kobietę trzeba dbać, zabiegać o jej względy cały czas. A wy mężczyźni macie takie podejście- jest już moja to po chuj mam się starać.

Gość AndresuSkerlus
aha to nasze uczucia i oczekiwania to pies tak?bo o hrabinę w domu dbać trzeba?!

Gość AndresuSkerlus
No tak poszalała na boku z innym to teraz może wrócić do szarego życia nie...

Gość AndresuSkerlus
okkk

brak sensownych argumentów powoduje ten sarkazm? Każdy ma inne potrzeby. Kobieta potrzebuje czuć się potrzebna i najważniejsza, niestety faktem jest że jak już jesteście dłużej w związku to zapominacie o sposobach w jaki ją adorowaliście. Zapominacie że na drugiej randce powiedzieliście komplement że ma najpiękniejsze oczy na świecie(bo przecież zaraz po ślubie zrobiły się okropnie brzydkie), kupowaliście kwiaty i sprawialiście że czuła się najszczęśliwszą kobieta na świecie. A po ślubie? Upierz,ugotuj, posprzątaj bo pan wrócił. A najlepiej w ogóle się nie odzywaj kiedy mam swoje plany (nikt nie mówi że mieć ich nie mozesz,ale kiedy spędziasz 4 wieczór z rzędu na piwie z kolegami to coś jest nie chalo) i zniknij kiedy kuple na mecz wpadaja. Czowieku,własnie tak to odbieraja kobiety.A skoro jestem jak zbędny mebel to może znajdzie się ktoś kto jednak doceni moja wartość?

Gość MINerwa30
wszystko zależy od nas samych

Gość L.H.O.O.Q
w pełni zgadzam się z dziewczynami, a Twoje posty - autorze - z każdą chwilą są coraz głupsze. w ogóle nie czytasz co sie do Ciebie pisze! sam cały czas pitloisz jacy to wy jestescie biedni, kobiety perfidne, ofiary losu...blablabla, a o mężczyznach juz nie raczysz napisać? sama znam na pęczki mężczyzn, ktorzy przyprawiają rogi swoim kobietom, więc nie chrzań, że to zjawisko istnieje tylko wśród kobiet. ponadto, twierdzisz, że jak kobieta zdradzi to robi z siebie ofiare, a tak naprawde kobieta mająca wielu partnerów to szmata, a facet mający partnerki to macho - takie jest ogólne przekonanie. ale co ja Ci tłumacze, i tak tego nie przeczytasz... i zaraz biedny będziesz się żalił dalej na damskim forum, jakie to kobiety są złe, zamiast zając się czymś pożytecznym. chyba sama zamiast tłumaczyć półgłówkowi oczywiste rzeczy, pójde zrobić coś sensownego.

Gość MINerwa30
brawo!

W ogóle nie rozumiem idei powstawania takich wątków, wszak nie na darmo stare przysłowie woźniców mówi, że "facet bez baby jest jak rower bez ryby". Zdradziła, a poszła won, "baba z wozu koniom lżej" itd, itp. :classic_cool:🖐️))