Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leczo*

Jakich używacie kremów na twarz????

Polecane posty

ja eucerin, a moze znacie dobry krem na worki pod oczami.

Jeszzcze sie pytasz??? Oczywiscie ze dior hydralife, cudownie nawilza i sprawia ze moja skora wyglada super. :)

Gość leczo*
naprawde ten dior jest taki super???

Gość teneryffffaaa
vichy aqualia thermal

Gość DOBRA SPACERÓWKA
nivea visage

chodzi o krem dla dzieci? ;p jezeli tak to nivea baby-uwazam ze najlepszy ja stosuje ogorkowy, w sumie do kremow nie przywiazuje tak duzej wagi jak do tego czym myje twarz ;)

Gość dopiero 4 dni a nie juz
pewno ze dobry-przeciez 300zł kosztuje :D

leczo, naprawde , kup sobie a juz nigdy nie bedziesz uzywac zadnego innego. Zareczam ci.

Gość do jagody 369
Chciałabym zobaczyć jak wyglądasz, z bliska , bez makijażu

a ja clarins Multi-Active Day Cream- jedyny krem, który nawilża suchą skórę. Pod oczy tez polecam tą firmę.

Jagoda, a ja miałam ten krem i powiem Ci, że w porównaniu z Clarinsem wymieka. Z Diora mogę preparaty anty-celulitowe polecic- są genialne i jako jedyne pomogły mi pozbyc się tego dziadostwa!

do: do jagody 369, kochana ja zawsze chodze bez makijazu bo po prostu moja skora nie wymaga ukrywania niedoskonalosci bo ich po prostu nie mam.

nivea visage, ale od kilku dni mnie skóra po nim szczypała, więc zapożyczyłam od córci nivea baby i jest ok, pewnie zostane przy nim do końca ciąży, a potem pomyślę nad zmianą.

Gość dopiero 4 dni a nie juz
a gdzie mozna zobaczyc jakakolwiek fotke jagody?lub jej męża?

dostalam probke clarinsa ale do kitu jest. teneryffa, tak tj ten krem ale nie polecam ci go kupowac na allegro bo tam duzo poddrobek jest. Krem mi starcza na okolo 3m przy czym uzywam go rano i wieczorem.

najlepiej służy mi bambino dla dzieci i ziaja ogórkowy albo aloesowy bezzapachowy, ewentualnie z angielskiej serii simple:) z kremami jest tak, że im mniej składnikow, im najbardziej naturalne i najprostsze, tym lepiej wszystkie clarinsy, loreale, diory, olay wymiekaja przy polskiej ziaji i bambino;) natomiast warto zainwestować w kosmetyki do makijażu mineralnego- nie zatykają porów i sa w 100% naturalne

Gość oiii
nie wierzcie jagodzie to stara kłamczucha

Gość teneryffffaaa
faktycznie ta mi mała sie wymadrza , kto tak ci powiedział ze bambino najlepsze ? Moze dla 20 latki tak , ale ja mam 32 i potrzebuję kremu odpowiedniego do swojej cery .

Gość gossip girl .....
clinica 3 steps :) ładnie nawilża, polecam :)

Gość teneryffffaaa
Kurcze, opłaca im sie podróbki robić ... juz sie napaliłam na ten krem , bo mój jest na wykończeniu i własnie chciałam zminic na jakiś inny .

Gość do jagody 369
kochana ja zawsze chodze bez makijazu bo po prostu moja skora nie wymaga ukrywania niedoskonalosci bo ich po prostu nie mam. - pokaz swoje zdjecie twarzy ;] chciałabym zobaczyć ten brak niedoskonałości :)

Gość koiko
nivea soft

teneryffa, ten do ktorego dalas linka jest do skory mieszanje a ja uzywam do suchej. Njalepiej kup krem w marionnaud tak od razu dostaesz karte stalego klienta i co jakis czas przysylaja ci czek na 35zl ktory mozna u nich zrealizowac :) Mozesz tez w duglasie ale tam nie wiem czy jest ta opcja z tym czekiem.

do : do jagody369, nie pokaze na kefe nigdy zdjecia bo chociazbym wygladala jak miss swiata to i tak by mnie zjechali. Wiec nie ma sensu.