Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

WSZYSTKOWIEDZACA MALA MI

Polecane posty

Nie dzial wam na nerwy ta dziewczyn aktora nie majac wlasnych dzieci wypowiada sie na naszym dziale pouczajac matki jak maja karmic, przewijac i opiekowac sie wlasnymi dziecmi??? Wszystko wie najlepiej, nawet to co sie dzieje w naszych domach i zwiazkach.

Gość teneryffffaaa
tak działa mi na nerwy , ale ty jagodo czasami równiez :)

Gość sdfsewtrertretretretretrere
Żal ci du.pę ściska kaflaro? :D:D

uwaga jagoda vel srające gołębie się mści za kilka słów prawdy;)

nie mszcze sie tylko sie pytam ludzi czy tez maja takie same odczucia wzgledem ciebie. Nie sadz wszystkich po sobie.

pouczajac matki jak maja karmic, przewijac i opiekowac sie wlasnymi dziecmi??? kiedy niby to pouczałam jak się karmi i przewija?;) a o wychowywaniu wiem wiecej, niz Ty - podejrzewam ech, babo babo- takaś stara i takaś głupia spadam do pracy, zarobic na wózek - czego i tobie zyczę:P

taaa, na pewno o wychowaniu wiesz wiecej niz ja bo ja przeciez nie mam dziecka a ty juz masz...

Gość dopiero 4 dni a nie juz
jagoda -odwazyłas sie pisac pod swoim nickiem?

Gość klikam ile wlezie
Mala mi to fajna,madra,dziewczyna Zawsze czytam jej wypowiedzi To ze nie ma dziecka nie znaczy wcale,ze nie miala z nimi do czynienia.. Jest niezalezna i ma ciekawe poglady:)

mala mi , a ty pwnie co chwile wchodzials na ten temat zeby popatrzec czy ktos czegos zlego tobie nie napisal. :D

Gość piate koło u wozuu
Jagoda- i tym wie wlasnie różnisz od małej mi i jej podobnych- ze to kulturalna, obyta, inteligentna osoba, a Ty zawsze pozostaniesz wulgarną, prymitywną wieśniara ze slomą z butów wyłażącą:) Twoj ostatni wpis o tym świadczy:)

Gość jagoda sroda
haha jagoda jak widzisz nikt cie nie poprał, bo wszyscy maja cie za taka kretynkę na jaką się kreujesz? kremu z diora się używa, a może opowiesz jak "wyłudziłaś" macierzyński.??:D

Gość Tylko TY jagodo działasz nam
na nerwy;d

piate koło u wozuu , mala mi czemu sie podszywasz ? Nie mas zodwagi na czarno sie wypowiedziec? Nie wyludzialam macierzynskiego bo wtedy jeszcze nie wiedzialam ze tak mozna ale gdybym wiedzial to bym wyludzila. :)

ja Ci moge powiedziec to samo co "piate koło u wozuu" moze obie jesteście z lekka namolne, ale Mi jest grzeczna i kulturalna, przez co o wiele łatwiejsza w odbiorze niż Ty. Ty masz momentami poziom OK, a potem znienacka przeskakujesz w taki język ze nie wiadomo czy Cie traktowac jak dorosłą osobę ktora wie co mowi, czy jak rozkrzyczanego bachora ktory chce postawic na swoim. widzisz słomkę w oku bliźniego, a nie dostrzegasz belki w oku swoim... :)

"nikt nic nie pisze na mala mi bo sie jej mamuski boici" a czego tu sie bac? że awatar Małej Mi da mojemu internetowemu "ego" po internetowym ryju? :D nie żartuj :D

Dziecinada :D STrach się bać :D Przez kabel rzeczywiście dużo idzie zrobić :D Żenujący temat :o

Gość mała mi po prostu taka jest
:) Zawsze wyżej sra niż dupę ma :) Zawsze jej osoba, mężuś, życie, poglądy są jedyne i idealne. Nie wiem, jaki ma problem i nie wnikam w to. Mnie ona bawi, bo znam ją z forum od lat i ZAWSZE była taka sama. Trzeba ją brać z całym dobrodziejstwem inwentarza ;)

a Jagoda z tego co wiem jest nielepsza. Tyle że mi jest bardziej "ę, ą" ;)

Jagoda czy ten temat jest na miare dojrzałej matki malutkiego dziecka?? ja uwazam, ze nie koniecznie. Po co sie czepiasz miłej i fajnej dziewczyny, po to jest to forum, aby każdy mógl się wypowiedziec, a ona to robi jak najlepiej potrafi i nikt poza Tobą nie widział w tym problemu

Mylisz się, w małej mi wiele osób na przestrzeni lat widziało poważny problem :D Bo laska jest mega wkurzająca i to królowa megalomanii tego forum :) Tyle że akurat Jagoda chyba nie powinna się wypowiadać w tym temacie :)