Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

WSZYSTKOWIEDZACA MALA MI

Polecane posty

No tu nie bede sie wypowiadac bo nie jestem tu długo :)) Odniosłam się do tego co ja widziałam i w tym problemu zadnego nie zauwazyłam. Za to co chwile czytam jak Jagoda na kogos naskakuje,ale nie mnie nikogo oceniac. Poprostu ma taki styl bycia i juz :) Jedni ją za to lubią inni nienawidzą. Mnie zwyzywali tu juz w pierwszym dniu bo napisałam cos co innym sie nie spodobało. Tu nie istnieje cos takiego jak Tolerancja??

Gość jagoda ty to dopiero jestes
pojebana :o Mi mała przynajmniej pisze mądrze a ty piszesz takie pierdoły że aż oczy bolą :o Pierdolnij się w pusty łab i idź zmień dziecku pieluche a nie siedź na forum pusta idiotko 🖐️

Gość papryczka...........
Dużo osób widziało w tym problem i osobiście mi małej nie lubię, jej sposób bycia i wyrażania się jest daleki od tego co ja nazywam kulturą. Moim zdaniem osoba kulturalna szanuje poglądy innych i przede wszystkim nie wywyższa się ponad nich, a często mi mała to robiła. Nie wiem czy robi, rzadko ją teraz widuję i czytuję zarazem, ale z tymi pochwałami pod jej adresem bym nie przesadzała. Gdy ktoś zna ją z forum dłużej wie, że to osoba z którą nie da się prowadzić dialogu, narzucająca swoje zdanie, a czasem wredna. Tak zwyczajnie. Jednak Jagoda to szczyt buractwa, chamstwa i ubóstwa intelektualnego, więc to tak jakby minus jeden wyśmiewało się z zera...

"urzekajacakafeterianka - Ja jestem tutaj od przedwczoraj, moja siostra i chłopak korzysta z teog komputera. Równiez pisza na kafeteri, więc mogę się domyslac, ze te obliczenia są na podstawie IP a nie nicku" niestety kochanie, na podstawie nicku, i to zaczernionego, bo pomarańczowych nie zliczają :) wiec raczej nie jestes na Kafe od przedwczoraj :)

Gość zochna z ochna
ja mam podobne zdanie o małej mi jak osoby na poprzedniej stronie :) Mianowicie jest to wnerwiająca osoba, kłamczuszek i fantastka :) Szczerze tam gdzie ją widzę już wolę się nie wypowiadać. Wybitnie nie lubię osób które chcą być specjalistami w absolutnie KAŻDYM temacie. Temat o lotach kosmicznych - baa mała mi tam lata co drugi weekend więc wie wszystko ;) Jednak chyba się już do niej przyzwyczaiłam i nawet mam coś w rodzaju sentymentu :) Jagódko, piękne masz imię, ale zakładanie takiego tematu to wiesz troszkę jak w przedszkolu nie? :) Jeszcze brakuje pomysłu żebyśmy się "ponamawiały" na mi małą ;) No i takie wyzwiska z ust mamy dwojga dzieci?

Bo mówie szczerze jak jest, a wy doszukujecie się kłamstw. Nie widze sensu okłamywania was bo mozecie sobie zobaczyc w ilu tematach sie wypowiedzialam i ile ich załozyłam przeglądajac karty czy cos.. Moja siostra podczas ciazy pisala tu setki wiadomosci,a teraz ja mam zamiar :) Ale tylko na tematy o których cos wiem hehe

Bardzo mnie to cieszy, bo tak jak mówie zaczynam tu i narazie wszystko mnie zacheca do udzielania się tu... Jednak ten temat to jakies nieporozumienie. Stali bywalcy wiedzą dobrze kto jaki jest i niepotrzebują czegos takiego, aby sie w tym utwierdzic.. No chyba, ze sie myle

Gość mala mi jest tak
wnerwiajaca istota ze az mnie mdli jak ja czytam. Juz wole chamska jagode.

Gość mi mała urzekająca :):):)
urzekająca.... skoro jesteś od przedwczoraj, powiedz, skąd wiesz ze mi jest urzekająca ? :):):):):) swoją drogą aż się uśmiechnęłam jak to przeczytałam bo to określenie naprawdę pasuje do niej jak psu kalafior :)

Gość mi mała urzekająca :):):)
nie wiem gdzie znalazłam tą urzekającą :) ale spokojna i kulturalna to ona też nie jest :) Tu jest sporo fajnych lasek, nie przesłodzonych, nie awanturujących się.

Gość ywoletka
Obie mnie bawicie i ty jagoda i mala mi. Moim zdaniem reprezentujecie podobny poziom umyslowy ale faktycznie mala mi zna mniej przeklenstw niz ty. Obie dosc plytkie i glupiutkie i obie zapatrzone w siebie i majace "jedyna, sluszna racje" :D

A ja za to lubię jagodę :) Dla mnie nie jest ona sztuczna. Ma dobry dzień to jest "grzeczna i miła". Wkurzy się to wiesza psy - ale jeśli już tak jesteście na forum to też byście wiedziały dlaczego "reaguje agresją" :) A jeśli chodzi o dziewczynę która jest od wczoraj,czy przedwczoraj to wcale nie znaczy że kłamie ;) Nie zlaeznie gdzie na psizesz czy tu,czy na dietach,czy na gotowaniu licznik jest taki sam.Więc mogła dobrze pisać w innym dziele,a tu jest od niedawna ;)

Gość ywoletka
urzekajacakafeterianka od przedwczoraj zdazylas zaliczyc to wszystko?????? urzekajacakafeterianka (ilość tematów: 177, ilość postów: 2292) No to chyba po 24 godziny od przedwczoraj tu siedzisz :D:D:D:D

Gość ywoletka
Tak, tak....:D Siostra pisala i szwagier i ciocia Marysia :P I wszyscy z tego samego nicku :D Co za zgodnosc pogladow ;-)

Gość ywoletka
Nikt ci nie wierzy bo z jednego IP nie nabija sie postow, jedynie z tego samego nicku ;-) Tak wiec te bajki zostaw dla dzidzi :P