Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda369

WSZYSTKOWIEDZACA MALA MI

Polecane posty

Gość ywoletka
Pasujecie tu wszystkie trzy :D mi mala, jagoda, urzekajacakafeterianka. Brakuje mi tylko Angellss22 do kompletu. Dokladnie ten sam poziom umyslowy reprezentujecie. Toczka w toczke.

Gość ywoletka
I tak nie dotrze :D to byloby na zasadzie gadal dziad do obrazu.... 🖐️

Gość umiesz myśleć????
nie wierzę!

Gość ywoletka
Dzieciaku jak bys byla ciut madrzejsza to juz bys wiedziala - napisalam ja, napisaly inne osoby :D A ty z uporem maniaka swoje. Jezeli ktos uparcie biale nazywa czarne to jest glupi. A prosciej juz ci nie wyjasnie bo nie umiem sie znizac do tak plytkiego poziomu jak twoj. A teraz 🖐️ Mam swoje zycie, o wiele ciekawsze niz kafe.

Głowa w chmurach A ja za to lubię jagodę Dla mnie nie jest ona sztuczna. Ma dobry dzień to jest "grzeczna i miła". Wkurzy się to wiesza psy - ale jeśli już tak jesteście na forum to też byście wiedziały dlaczego "reaguje agresją " Piateczka , glowa w chmurach :) wielkie dzinks , jak mowi Doda. :D

hahah, to, że jagoda nie jest sztuczna, to chyba jedyne co można o niej dobrego powiedzieć. :D Jak ktoś juz wcześniej napisał Jagoda jest prymitywna, chamska i wulgarna, czego małej mi nie można w żaden sposób zarzucić, choć tez czasami jest wkurzająca. ;) Nie widziałam też nigdy, aby wypowiadała się na temat przewijania czy karmienia dzieci. Pisze na tematy takie bardziej "ogólnospołeczne", że użyję takiego określenia w braku lepszego. I zawsze miło poczytać osobę, która pisze ładna polszczyzną, bez masy byków i zastępowania argumentów przekleństwami. A że nie zawsze się z nią zgadzam? Jak z wieloma osobami na tym świecie. :)

a co mi mała takiego napisała że jest nielubiana na forum? pytam bo jakoś nie trafiłam na jej wypowiedzi :P

Gość teneryffffaaa
mała mi jest przemądrzała , nie wiem czym to jest spowosowane, chyba kompleksami ... albo ona faktycznie uważa że jest pępkiem świata, najbardziej obyta , najładniejsza , najfajniejsza, najmądrzejsza , ma wszystko najlepsze - normalnie wszystko wiedząca i wszystko mająca mała mi :)

Akurat mała mi, to jedna z mądrzejszych, a nie przemądrzałych osób na tym prymitywnym forum aż miło poczytać jej wypowiedzi.

Gość teneryffffaaa
to po co wchodzisz na te prymitywne forum ? Własnie jestes taką osobą pokroju małej mi , same prymitywy i chamy sa tutaj , tylko nieliczni to inteligenci powiatowi , wiec łaskawie zaszczyczasz nas swoją obecnością tak jak mała mi swoimi "nieocenionymi" uwagami ...

Wchodzę, żeby poczytać jak ludzie zniżają się do poziomu małpy, żeby pośmiać się z poglądów na tematy, o których większość z was nie ma zielonego pojęcia, ale wypowiedzieć się trzeba... Wchodzę też, żeby porozmawiać z mamami, które są w miarę normalne.

Gość oj oj oj ....
a czy wy wiecie że urzekającakafeterianka która rzekomo jest tu od niedawna to angells22 :) jesteś kobieto nie normalna!!!! jak nie wierzycie to kliknijcie na nick angells22 to wam wyskoczy urzekającakafeterianka..... czy ty kobieto ze wszystkich robisz idiotów!!!????? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4639184&start=0

Gość slyszalyscie
o choera . rzeczywiscie :D ale porabana laska

Gość kiramanka
No tak... :D A tak klamala i sie zapierala, ze dopiero tu zaczela pisac, ta urzkajacakafeterainka :P A wczesniej to niby brat pisal, siostra, szwagier i ciocia Zosia. Kretynka :D

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

mala mi-nikogo tak nie zapamietam z tego forum:O wie o co chodzi;) skazala mnie bez dowodow:O

Oj, oj. Widzę że co nie które mają naprawde poważne problemy :D Ja również, jak zresztą większość kafeterianek nie lubię Jagody (nie lubię jej dlatego że ma nie wyparzony język, gada co jej ślina na język przyniesie i ma zero kultury osobistej) Zastanawiam się dlaczego tylko "znęca" się nad Małą Mi.

Gość Jagoda, ja rodze ci zablokować
dostęp do Kafeterii na poziomie routera (TAK, jest to możliwe!), bo mam wrażenie że stałaś się uzależniona od tego serwisu i przez to od długiego czasu (jak sądzę od czasu ciąży, kiedy pewnie zaczęłaś przygodę z tym forum) nic nie robisz ze swoim życiem, nie wychodzisz z domu, nie masz zainteresowań, znajomych, brak ci motywacji żeby zmienić swoją rzeczywistość, znaleźć pracę, poznać nowych ludzi, uwolnić się od internetu, gdzie na siłę chcesz zwrócić na siebie uwagę innych, zupełnie tak jakbyś kompensowała sobie brak zainteresowania twoją osobą wśród najbliższych w prawdziwym życiu. Analizując twoje wypowiedzi odnosi się wrażenie, że przemawia przez ciebie gorycz, niespełnienie, nostalgia i tęsknota za dawnym życiem w którym coś się działo, zazdrość że inni czymś się zajmują, że są szczęśliwsi, ale i jednocześnie ogromna niemoc podźwignięcia się i wyrwania z marazmu w jaki wpędziło cię to bezczynne siedzenie z dzieckiem w domu taki kawał czasu. Myślę, że jeśli się nie zaweźmiesz i czegoś ze sobą nie zrobisz, to jesteś na wspaniałej drodze do depresji. Zaciśnij zęby, zbanuj Kafeterię i dokonaj rewolucji w swoim dotychczasowym życiu, bo inaczej cię ono pogrąży. Wyjdź do ludzi, rozwiń zainteresowania, bądź aktywna, zacznij cieszyć się życiem, bo szkoda młodzieńczych lat na samotność w wirtualnym świecie. Ty jesteś teraz bardzo nieszczęśliwą kobietą i jakkolwiek starałabyś się to ukryć i zanegować, to po prostu widać, to wychodzi w twoich postach, reakcjach na to co "słyszysz" tu od ludzi. Musisz przywrócić życiu balans i sens, bo zdaje się gdzieś go powoli zatracasz.

Gość kauczukowe rolki
No wlasnie Tez odnosze takie wrazenie

Gość gość
kolejne mądrości jagody a jakie słownictwo....