Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domidla

długie miesiączki

Polecane posty

Gość domidla

Nie wiem co się już ze mną dzieje urodziłam dwójkę dzieci, szczerze powiem że u lekarza nie byłam po ost.dziecku, teraz okres mi się spóznił i robiłam dwa testy ciążowe pierwszy wyszedł negatywnie drugi z kolei pozytywnie okres dostałam po 6 dniach na początku przez jakieś 2 może 3dni były to plamienia a potem normalny okres i trwa już długo jakieś 8dni nie wiem co się dzieje boli mnie w dole brzuch i mam okropne zaparcia od dwóch dni biore leki przeciw bólowe bo aż płakać się chce z tego bólu. miał ktoś może tak? co to może być?do lekarza nie pójdę teraz bo nawet mnie nie zbada jak mam miesiączkę

Gość domidla
pisałam że narazie nie mogę iść bo mam jeszcze tą miessiączke ale pójdę jak się skończy

Skoro drugi test wyszedł pozytywny to może w ciąży jesteś. Ale to tylko lekarz może ocenić na 100%;)

Gość domidla
może to oznaczać że jestem w ciąży czy może jakąś chorobę bo sama już nie wiem co mam robić.

wydaje mi się, że w takim przypadku jak Twój mogłabyś pójść do lekarza mimo miesiączki, zwłaszcza że krwawisz już długo i masz takie silne bóle, i to po pozytywnym teście ciążowym. może zgłoś się do szpitala? chyba ie ma co czekać, aż samo przejdzie. życzę zdrowia!

Test pozytywny nie świadczy o żadnej chorobie :o Jak skończy ci się okres to poprostu idź do lekarza i on to oceni.

Gość domidla
no tak napewno pójdę do lekarza. Może to głupie ale ja już nawet myślałam że może byłam w ciąży a ta krew to jakieś poronienie sama nie wiem nigdy tak nie mniałam i nigdy tak się nie czułam

wiesz, testy fałszywie pozytywne podobno zdarzają się rzadziej, niż fałszywie negatywne, więc różnie to mogło być. może jednak podjedź do szpitala?

Gość domidla
też o tym słyszałam chyba się wybiorę do lekarza