Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze_gdyby_nie_on

Oszukał!

Polecane posty

Gość moze_gdyby_nie_on

Witam! Nie będę się rozpisywać co i jak więc od razu przejde do rzeczy.. Mam faceta od 3 miesiecy, on 22 lata, ja 19. Jestem dziewicą, on mówił mi ze tez jest "czysty". Ale to mi nie pasowało, nie zachowywał sie jakby nigdy wcześniej "tego"' nie robił. W ogóle jego zachowanie na to nie wskazywało. Pytałąm go o to. W końcu się przyznał ze miał przede mną 4 partnerki z którymi uprawiał seks. Wkurzyłam się o to bardzo. Powiedział ze zrobił to dlatego zeby mnie sprawdzić, czy jestem łatwa i czy faktycznie jestem dziewicą. Bo gdybyśmy oboje nigdy wczesniej tego nie robili to byłoby mi raźniej - jak sam powiedział. Nie wiem co o tym myśleć.. Dlaczego sprawdzał mnie w ten sposób?

Gość chce przeleciec dziewice
..

Gość arnika n1
dziwny koles jak juz teraz cie oszukuje to po tem raczej tez lepiej nie bedzie.

Gość mhyyhh
moze tylko na sexie mu zależy. i dlatego kreci

jezeli oklamal cie juz na poczatku bedzie robil to dalej. jest weilu fajnych mezczyzn , nie na nim swiat sie konczy.. mezczyzni zawsze robia z siebie niewiniatka.. ! pozdrowienia

Gość gfhgfhgfhgfhgfh
ale macie pokrętne myślenie. laska jak strasznie upierała się przy czystości no i w ogóle jest jeszcze nie posuwana, to normalne że skłamał że jest też prawiczkiem. potem jednak przyznał się, że spał z kilkoma kobietami więc o co chodzi? to już jest bee? a ty autorko powinnaś się cieszyć a nie rozpaczać bo przynajmniej ma doświadczenie w łóżku.

Gość gfhgfhgfhgfhgfh
jezeli oklamal cie juz na poczatku bedzie robil to dalej. - co ty pieprzysz dygotka?! w pewnych kwestiach nie wiadomo, czy mówić prawdę, czy nie. jakby od razu powiedział, że miał przed sobą kilka kobiet to laska mogłaby od razu żle o nim pomyśleć. chciał tego uniknąć. nie widzę w ogóle problemu. kobiety kłamią i to często i szukają osprawiedliwień dla swoich kłamstw i to jesk ok, ale jak facet nie przyznał się, że miał kilka kobiet to już jest oszust i drań - żałosne.

Gość natuska85
To zależy od Ciebie. Możesz mu wybaczyć i liczyć na to, że w innych ważnych kwestiach Cię nie okłamie. Albo nie wybaczyć i skończyć związek. Ja bym doceniła, że jednak się przyznał, mógł tego nie robić i dalej iść w zaparte, że jest prawiczkiem. Ale postawiła bym warunek, że następne kłamstwo i się pożegnamy.