morelka22 0 Napisano Listopad 3, 2010 Dziewczyny chcialam Was zapytac czy na poczatku ciazy czesto sie zdarza ze boli podbrzusze dokladnie tak jak na okres.tzn od tego momentu kiedy powinna pojawic sie miesiaczka?bo raz juz to przechodzilam i niestety pojawilo sie poronienie biochemiczne.Boje sie ze ten bol podbrzusza moze oznaczac cos zlego ale podobno takie bole sie pojawiaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Listopad 3, 2010 halo dziewczyny zajrzyjcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thaisse80 Napisano Listopad 3, 2010 ja na samym poczatku ciazy (jeszcze o niej nie wiedzialam) mialam bol podbrzusza bardzo mocny. myslalam, ze to okres nadchodzi a krwawienia nie bylo a bol byl. przeszedl okolo 10 tc. ciaze donosilam i mam teraz corcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anikaaaaa Napisano Listopad 3, 2010 najlepiej bedzie jak zasiegnies opini lekarza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Listopad 3, 2010 Zawsze u mnie bol pojawia sie wraz z pojawieniem sie@ a teraz pobolewa mnie od wczoraj co prawda @ ma przyjsc jutro hm..sama nie wiem zobaczymy czy to na @ czy moze na dzidzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Listopad 3, 2010 mnie bolało dokładnie jak na okres, dodatkowo jeszcze tydzień przed planowaną @ zaczął mnie mocno boleć jajnik. zrobiła test i już było wszystko jasne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Listopad 3, 2010 moze przesadzam i powinnam odczekac pare dni bo @ ma byc jutro ale juz od ponad 1,5 roku sie staramy o dzidzie to moze jest jakas malutka nadzieja ze to znowu tak inczej jest jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Listopad 3, 2010 kup test i zrób jutro :) po ciąży biochemicznej, jakkolwiek złe doświadczenie to jest, wiesz przynajmniej,niej, że ie ma przeszkód, abyś zaszła kolejny raz, już szczęśliwie. trzymam kciuki i życzę powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Listopad 3, 2010 Dzieki bardzo za wsparcie:)ale poczekam bo z tymi testami to jakos mam stracha pare miesiecy temu 2 wyszly pozytywnie a puzniej rozczarowanie.Poczekam zobaczymy a moze to poprostu bole na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aśka2010 0 Napisano Listopad 3, 2010 Hej! Ja miałam dokładnie ból jak na miesiączkę, nawet miałam w dni planowanej miesiączki takie brązowe plamienie i byłam pewna, ze to okres, ale powoli się zaczyna. Tylko w czasie plamienia aż tak mocno jak w czasie okresu brzuch mnie nie bolał, ale wszystkie objawy typowe przed i z czasu okresu miałam, okazało się, że to nie okres, a ciąża. Test zrobiłam jakieś 4 dni po pierwszym dniu planowanej miesiączki i druga kreska była prawie niewidoczna, po kilku dniach test z krwi i pewność, ze to ciąża. Trzymam bardzo mocno kciuki, żeby to nie był okres, a rosnące w Twoim brzuszku maleństwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Listopad 3, 2010 ja cię nie zrozumiem tak dobrze, bo nie starałam się długo o dziecko, ale wiem, że każdy okres to potrafi być koszmar, łzy i rozpacz. będę trzymać kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aśka2010 0 Napisano Listopad 3, 2010 Morelka, zrób sobie test z krwi. Koszt znośny (ok 30zł) a pewny, nie będzie rozczarowania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Listopad 3, 2010 to nie jest jakis ogromny bol no ale caly czas czuje ze mnie pobolewa straszne to jest takie czekanie zeby juz bylo pare dni puzniej:)no ale nie ma co szalec ale radosc byla by ogromna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Listopad 3, 2010 Mysle ze jeszcze wogule musze sie wstrzymac poniewaz dopiero miesiac temu dostalam regularny okres,bo ta sytuacja miala miejsce w lipcu takze 2-3 @ spoznialy mi sie o tydzien po lekarstwach dopiero w zeszlym miesiacu mi sie wszystko wyregulowalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aśka2010 0 Napisano Listopad 3, 2010 Trzymam mocno kciuki :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Listopad 3, 2010 podnosze:)moze jeszcze ktos sie wypowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anetka1990 0 Napisano Listopad 3, 2010 też tak miałam na początku ciąży,byłam przekonana że dostanę okres,a tu niespodzianka po kilku dniach ból ustał i dwie kreseczki:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Listopad 4, 2010 podnosze moze ktos jeszcze mial podobne poczatki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama Emilki!!!! Napisano Listopad 4, 2010 Tak mialam na poczatku bralam nawet apap bo tak bolalo, czekalam czekalam a @ nie przyszla:) No i potem to pamietam ze czasem mnie tez podbrzusze bolalo nawet bardzo, zwlaszcza w drugim miesiacu. Czasem budzilam sie w nocy z bolem, nieraz panikowalam ze poronie. A okazalo sie ze mialam mocna ciaze, bez komplikacji, do 8go miesiaca chodzilam na fitness, biegalam po gorach a core 4kg urodzilam 5 dni po terminia:) Takze powodzenia zycze! Kazda ciaza jest inna nie ma co sie martwic na zapas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelka22 0 Napisano Listopad 4, 2010 narazie @ nie ma a pobolewa nmie juz 3 dzien niby dzisiaj mam dostac sama nie wiem tak bym chciala zeby sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MysiaTygrysia 0 Napisano Listopad 8, 2010 No i co tam Morelka? jak sytuacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach